reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
a ja zaraz sie zbieram do mamy,pączki robic:)),spacerek mi dobrze zrobi mam nadzieje,ze sie dotocze:p,a moj psiak jak zobaczyl szelki to ciagle skacze i juz chce isc,no to dziewczynki milego dnia:)bede wieczorkiem

Cześć dziewczynki:tak:
Maggie, Patrysiu trzymajcie się kochane. Na pewno będzie dobrze.
Justysiu też bym zjadła pączusiów.
A ja dziś jeszcze czuję się nie za bardzo ale nie jest źle. Najbardziej dokucza mi katar bo mam zatoki zatkane i mam wrażenie, że mi głowę rozsadzi. :szok: Gardło zaczęło mnie wczoraj troszkę boleć ale zaaplikowałam sobie dwie herbatki z cytrynką, mleko z mniszkiem lekarskim i dzięki Bogu nie boli bardzo tylko troszkę drapie. Dziś też taką sobie kurację zastosuję bo chyba mi pomaga. Nie wiem tylko czym zwalczyć katar. Nie mam goraczki więc jest całkiem nieźle.

a ja zaraz sie zbieram do mamy,pączki robic:)),spacerek mi dobrze zrobi mam nadzieje,ze sie dotocze:p,a moj psiak jak zobaczyl szelki to ciagle skacze i juz chce isc,no to dziewczynki milego dnia:)bede wieczorkiem
Mniam!!! Pączki :-D Przynieś trochę na forum:tak::-D

A ja dziś jeszcze czuję się nie za bardzo ale nie jest źle. Najbardziej dokucza mi katar bo mam zatoki zatkane i mam wrażenie, że mi głowę rozsadzi. :szok: Gardło zaczęło mnie wczoraj troszkę boleć ale zaaplikowałam sobie dwie herbatki z cytrynką, mleko z mniszkiem lekarskim i dzięki Bogu nie boli bardzo tylko troszkę drapie. Dziś też taką sobie kurację zastosuję bo chyba mi pomaga. Nie wiem tylko czym zwalczyć katar. Nie mam goraczki więc jest całkiem nieźle.
Ja na katar miałam sól morską:) W ciąży można:) Lepiej mi się oddychało jak psiuknełam sobie.

To dobrze,że nie masz gorączki.A na katar to dobra jest zwykła sól fizjologiczna,taka w małych ampułkach

Widze,że tu puściutko.My jutro na szczepienie,jeśli lekarz pozwoli.Znowu będe przeżywać,już tak mam:-(
Ola , Kinga dziewczynki trzymam kciuki za testowanko

reklama
Włączcie na tvn!!!

No właśnie oglądałam "Rozmowy w toku" - temacik akurat dla nas :-). Ale to co te kobiety opowiadały to jakiś horror, zwłaszcza ta blondyna co jej dziecko miało niby wadę wrodzoną. Na jej miejscu też więcej nie chciałabym dzieci. Za to ta ostatnia... hm.. szpital - marzenie :-). Kobietka poprostu rodziła po ludzku - tak jak każda z nas powinna.
Kurcze mam nadzieję, że nie będzie aż tak tragicznie :eek::no:
Nierozumiem dlaczego kobieta robi takie rzeczy drugiej kobiecie. Przecież kobiety położne powinny rozumieć nasz ból i strach .... ech ....

A tak apropos pogody to chyba rzeczywiście ten dzień jest jakiś kiepski. Najpierw mi się strasznie spać chciało a teraz głowa mi pęka :crazy::wściekła/y:

Do góry