reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć Dziewczynki,

Starałam się nadrobić co tam napisałyście ale wszystkiego nie dałam rady a z tego co dałam radę to niewiele pamiętam. Ech...

Maggie a co u Ciebie??
Kochana, no nie jest najlepiej niestety. Ale staram się myśleć pozytywnie. Wczoraj byłam na wizycie i lekarka nie za dużo chciała powiedzieć, wysłała mnie tylko na szybko na usg - zwykle termin jest około 2 tygodnie ale wcisnęła mnie już na czwartek na 9 wieczorem. Wtedy mam nadzieję dowiem się więcej.

Patrysiu - myśl pozytywnie. Mi brzuszek twardnieje już od bardzo daaaawna, spojonie łonowe boli jak cholera ale nadal w dwupaku jestem. Ja scopolan mam brać jak brzuszek będzie się często stawiał. To są czopki.

reklama
Cześć Dziewczynki,

Starałam się nadrobić co tam napisałyście ale wszystkiego nie dałam rady a z tego co dałam radę to niewiele pamiętam. Ech...

Kochana, no nie jest najlepiej niestety. Ale staram się myśleć pozytywnie. Wczoraj byłam na wizycie i lekarka nie za dużo chciała powiedzieć, wysłała mnie tylko na szybko na usg - zwykle termin jest około 2 tygodnie ale wcisnęła mnie już na czwartek na 9 wieczorem. Wtedy mam nadzieję dowiem się więcej.

Patrysiu - myśl pozytywnie. Mi brzuszek twardnieje już od bardzo daaaawna, spojonie łonowe boli jak cholera ale nadal w dwupaku jestem. Ja scopolan mam brać jak brzuszek będzie się często stawiał. To są czopki.
Kochana trzymam kciuki mocno i daj znać po wizycie.Będzie dobrze i tak jak piszesz myśl pozytywnie.
A jak założysz konto na nk to daj znać;-)

Dzien Doberek,ja juz drugi dzien z rzedu mam jak na razie swietny humorek:D,wczoraj wieczorem wyciagnelam mojego M do auchana,nudzi mi sie calymi dniami w domu,normalnie mi brakowalo sklepu:p,no i kupilam sobie znaczy dzidzi body,czapeczke i butki szmaciane:)nawet M mi pomagal wybierac:)dziwne,bo on jet za tym zeby nie kupowac nic tak wczesnie ale wczoraj nic nie gadal tylko sie usmiechal,a jak wrocilismy to mowie reszte bedziemy kupowac jak sie dowiemy kto tam sobie mieszka,bardziej bede wiedziala ktorymi kolorami sie bede kierowac:),a potem w nocy mi sie snilo,ze mamy dziewczynke!?co dziewczyny myslicie o tym,ja tam staram sie nie przejmowac snami,bo jakis miesiac temu mialam same koszmary,ze ciazy nie donosze,ze wczesniak bedzie,szok jak sobie to przypomne ale juz mi to minelo,cale szczescie ale moze to bylo dlatego ze ciagle sie zamartwialam,czy bedzie ok sama nie wiem...

kurcze ale sie rozpisalam:p ale jakas wena mnie naszla,milego dnia dziewczyny,maggie nie martw sie wszystko bedzie dobrze,trzymam kciuki:),patrysiu ty tez glowka do gory!!,a za zblizajace sie do tesciku trzymam kciuki,choc olka ciebie podziwiam,ze tak dlugo czekasz ale w sumie ja tez zawsze czekalam do osttniego najdluzszego dnia cyklu choc ostatnio to zrobilam drugi dzien jak miala przyjsc@ mysle ze tym razem ci sie udalo daj znac od razu po tesciku:))

Ostatnia edycja:
Agniesiak pewnie że co tam różowe dla dzidzi może we wszystkim chodzić.A widze zachcianki są:)
Ano są:) Hihi:)

Hejka
A mnie sie cos pogonilo- dzisiaj jest 37 dzien cyklu wiec nadzieja sie tli- strasznie wczoraj mnie bolaly piersi tak po boku nie moglam usnac- ale nie wiem czy nie przez przeziebienie- wiec czekam cierpliwie do konca tygodnia :)
Kochana czemu Ty jeszcze testu nie robisz??:) Ilu dniowe masz cykle? Może zrób teścika:)
Maggie będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam kciuki Kochana!!
Patrysia trzymaj się dzielnie, odpoczywaj i glówka do gory i usmiech ma nie znikac z twarzy:) Ciesz się każdym dniem spedzonym z obydwoma synkami:)

Cześć dziewczynki
Justyś to dobrze,że masz fajny humorek:-) Ze snami to różnie,ale sie nie przejmuj nimi.No ale i może będzie dziewczynka?
Miłego dnia życze

WITAM:-)
Noc miałam fajna bo się wyspałam ale w nocy koliło mnie w pochwie jak się obracałam a od rana synek znowu napiera na szyjke bo jest bardzo dziwne uczucie i jeszzce jak się poruszy no nic pewnie bedzie tak cały czas już mi robic:sorry:ale ogólnie humorek lepszy tylko widze że nie moge się spóźnić ani pół godzinki z tabletkami bo odrazu brzusio pobolewa jak na @ ale na szczęście nie ma przy tym twardnienia(bynajmiej jak dotykam to nie jest twardy brzusio):tak:synek jest w miare grzeczny zajmuje się soba ja tylko tyle aby dac mu pić jeść itp.;-)ale za to siusiu cześto mi się chce i to jest denerwujące:confused2:

Cześć Dziewczynki,

juz końcówka to i może szybsze usg:tak:najwazniejsze że synek się rusza:tak:

No u mnie nie tylko brzuch bo i szyjka jest skrócona itp.:sorry:mówisz że ty miałaś czopki bo ja mam tabletki ale widze że pomagaja bo brzuszek nie boli a np.dzisiaj wziełam pół godziny później(bo troszke mi się zapomniało:zawstydzona/y:)to odrazu brzusio zabolał:sorry:

AGNIESIAK hehe ja do dzisiaj mam takie kalesonki różowe(bo miałam większe kupione)i sobie w nich śpi:tak:i wanienka pokój różowy:-pale teraz na żółto przemalowac chcemy tylko sama nie wiem kiedy tak wszystko na głowe się teraz zwaliło:sorry:
MADZIAS ślicznie wglądał Kacperek na chrzcie:-)

reklama
WITAM:-)
Noc miałam fajna bo się wyspałam ale w nocy koliło mnie w pochwie jak się obracałam a od rana synek znowu napiera na szyjke bo jest bardzo dziwne uczucie i jeszzce jak się poruszy no nic pewnie bedzie tak cały czas już mi robic:sorry:ale ogólnie humorek lepszy tylko widze że nie moge się spóźnić ani pół godzinki z tabletkami bo odrazu brzusio pobolewa jak na @ ale na szczęście nie ma przy tym twardnienia(bynajmiej jak dotykam to nie jest twardy brzusio):tak:synek jest w miare grzeczny zajmuje się soba ja tylko tyle aby dac mu pić jeść itp.;-)ale za to siusiu cześto mi się chce i to jest denerwujące:confused2:

juz końcówka to i może szybsze usg:tak:najwazniejsze że synek się rusza:tak:

No u mnie nie tylko brzuch bo i szyjka jest skrócona itp.:sorry:mówisz że ty miałaś czopki bo ja mam tabletki ale widze że pomagaja bo brzuszek nie boli a np.dzisiaj wziełam pół godziny później(bo troszke mi się zapomniało:zawstydzona/y:)to odrazu brzusio zabolał:sorry:

AGNIESIAK hehe ja do dzisiaj mam takie kalesonki różowe(bo miałam większe kupione)i sobie w nich śpi:tak:i wanienka pokój różowy:-pale teraz na żółto przemalowac chcemy tylko sama nie wiem kiedy tak wszystko na głowe się teraz zwaliło:sorry:
MADZIAS ślicznie wglądał Kacperek na chrzcie:-)

Dziękuje
To fajnie Patrysiu,że sie wyspałaś,bierz tabletki,odpoczywaj.Wszystko będzie dobrze.Alanek jeszcze troszke poczeka:tak:

Do góry