reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Kochana to dbaj o siebie. Pij te herbatki, jedz cebulkę i czosnek i kuruj się jak najszybciej. Dużo zdrówka dla Ciebie i Kacperka no i dla M.
Dziękuje Kochana
Cebulki i czosnku nie moge niestety bo karmie.A cytryny i miodu nie moge bo mały jest alergikiem.
Ja leże,a mój T usypia małego
A jak ty sie czujesz?
Madziaas
Madziu kuruj się a ja zmykam oglądać Troję na TVN. Dobranoc
Oj bidulko sama zostajesz
Leć leć ja sie prześpie troche
Agniesiak85
Fanka BB :)
Oj Madziu współczuję choróbska Kurujcie się z małym i uważajcie na siebie.
My z M u mojej mamy na weekendzie Opiekujemy się jej 5 miesięcznym bokserkiem bo ona na zajęciach na uczelni WYprawiliśmy tą naszą studentkę i nawet już obiadek zrobiliśmy Dziś gołąbki będą Jeszcze tylko do sklepiku po ziemniaczki i gotowe
Pozdrawiam mamuśki i przyszłe mamuśki
My z M u mojej mamy na weekendzie Opiekujemy się jej 5 miesięcznym bokserkiem bo ona na zajęciach na uczelni WYprawiliśmy tą naszą studentkę i nawet już obiadek zrobiliśmy Dziś gołąbki będą Jeszcze tylko do sklepiku po ziemniaczki i gotowe
Pozdrawiam mamuśki i przyszłe mamuśki
P
patrysia*
Gość
HEJKA:-)
Ja mam ogólnie fajny humorekM w domciu bo robote skonczył co czeka żeby jeszcze podeschło i pojedzie zawieść do klientaa ja sobie pofarbowałam włoski co teraz czuje się tak inaczej;-)jutro na zakupy pojedziemy kupić wkońcu mi i synkowi jakieś zimowe butki
ajenka zdrówka dla was bardzo dużo
Ja mam ogólnie fajny humorekM w domciu bo robote skonczył co czeka żeby jeszcze podeschło i pojedzie zawieść do klientaa ja sobie pofarbowałam włoski co teraz czuje się tak inaczej;-)jutro na zakupy pojedziemy kupić wkońcu mi i synkowi jakieś zimowe butki
Byłam u pediatry i z małym nie jest źle,mam maść i witaminki.Mam na niego uważać,więc chrzciny teraz to nie najlepszy pomysł.Poradziła żeby goście za bardzo do niego nie podchodzili
A internista dał mi antybiotyk!! Powiedział,że mam małego odstawić na tydzień,durny.Pije herbate lipową z malinami,leków nie moge na przeziębienie.A czuje sie fatalnie,ale mam nadz.że mi troche przejdzie
ajenka zdrówka dla was bardzo dużo
Madziaas
Oo no to będziesz miała pysznościCześć dziewczynki. A ja siedzę sobie w domku bo mój M już pomknął na wesele ale mam obiecane dobre rzeczy zawinięte od kucharek.
reklama
Podziel się: