reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Mamo Sówko gratuluję serdecznie chłopczyka!
Madziu życzę dużo zdrówka dla Ciebie i syneczka.
Justyś Ty też się kuruj kochana!
Agniesiak niedługo i Ty się dowiesz kogo nosisz pod serduszkiem.
Patrysiu no właśnie tak słyszałam, że jest troszkę lepszy od Luteiny. Ja dziś czuję się lepiej niż wczoraj ale myślę, że dużo zależy od pogody.
Mam jeszcze jeden problem który chciałabym z Wami omówić a mianowicie czy któraś z Was miała jakąś infekcję pochwy w czasie ciąży? Lekarz u mnie stwierdził grzybicę (wcześniej jej nie miałam bo byłam niedawno na kontroli) ale po badaniu z tego wszystkiego zapomniałam się spytać czy będzie coś z tym robił a on też nic nie powiedział. Zapytam przy następnej wizycie ale chciałam się spytać czy może miałyście taki problem i czy brałyście jakieś leki? Mi osobiście to nie przeszkadza bo oprócz nieładnie pachnących upławów (lekko żółtych) to nic mnie nie swędzi i nie piecze. Napiszcie co o tym sądzicie.
Miłego dnia.

reklama
Mamo Sówko gratuluję serdecznie chłopczyka!
Madziu życzę dużo zdrówka dla Ciebie i syneczka.
Justyś Ty też się kuruj kochana!
Agniesiak niedługo i Ty się dowiesz kogo nosisz pod serduszkiem.
Patrysiu no właśnie tak słyszałam, że jest troszkę lepszy od Luteiny. Ja dziś czuję się lepiej niż wczoraj ale myślę, że dużo zależy od pogody.
Mam jeszcze jeden problem który chciałabym z Wami omówić a mianowicie czy któraś z Was miała jakąś infekcję pochwy w czasie ciąży? Lekarz u mnie stwierdził grzybicę (wcześniej jej nie miałam bo byłam niedawno na kontroli) ale po badaniu z tego wszystkiego zapomniałam się spytać czy będzie coś z tym robił a on też nic nie powiedział. Zapytam przy następnej wizycie ale chciałam się spytać czy może miałyście taki problem i czy brałyście jakieś leki? Mi osobiście to nie przeszkadza bo oprócz nieładnie pachnących upławów (lekko żółtych) to nic mnie nie swędzi i nie piecze. Napiszcie co o tym sądzicie.
Miłego dnia.

Mnie sie infekcje zdarzały przez cały okres ciaży, mimo że wcześniej nigdy tego nie miałam i teraz znów nie mam.

Nie masz czym sie martwić większość ma z tym problem w okresie ciąży - jesteśmy na to znacznie bardziej narażone!!!!

mama sowka gratulacje Synuś bedzie :-)!!!!
Madzias zdróweczka!
kroczek nie przejmuj sie tak.. :) dziecku nic nie zagrozi o ile infekcja bedzie leczona, tak myslę.

Miłego dnia.

ja w pierwszej ciązy miałam infekcje i ginekolog zapisał mi czopki i tabletki które brałam przez tydzień co pomogło:tak:nie martw się nic dziecku nie grozi ale ogólnie powinien coś zapisać bo może się pogarszac:tak:

Cześć dziewczynki,dziękuje że pytacie.
Kasiu mi też sie coś działo,miałam zapalenie
Byłam u pediatry i z małym nie jest źle,mam maść i witaminki.Mam na niego uważać,więc chrzciny teraz to nie najlepszy pomysł.Poradziła żeby goście za bardzo do niego nie podchodzili
A internista dał mi antybiotyk!! Powiedział,że mam małego odstawić na tydzień,durny.Pije herbate lipową z malinami,leków nie moge na przeziębienie.A czuje sie fatalnie,ale mam nadz.że mi troche przejdzie

reklama
Kochana to dbaj o siebie. Pij te herbatki, jedz cebulkę i czosnek i kuruj się jak najszybciej. Dużo zdrówka dla Ciebie i Kacperka no i dla M.

Do góry