reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie dziewczyny:-D

Bardzo proszę o trzymanie dziś kciuków tak po 18, bo mamy USG połówkowe i może Sóweczka w końcu ujawni co tam kryje między nóżkami:-p oczywiście jeśli nie wrócimy bardzo późno to jeszcze dziś się pochwalę:-D

Buziaczki dla Was Słoneczka:-)

reklama
Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie ale nie wiem czy mam się cieszyć bo wg badania USG ciąża ma 6 tygodni. Oprócz pęcherzyka który od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu powiększył się 2-krotnie z rozmiaru 7mm do 20mm ale nadal nic nie było widać i nie było akcji serca. Wprawdzie nie mam pewności kiedy była owulka ale tak do 10 września coś z mężem działaliśmy a potem to nie pamiętam więc może jest dobrze ale jakoś tak nie jestem przekonana. Kazał mi ten lekarz przyjechać za 2 tyg. Powiem Wam, że jak mi powiedział, że dla niego ciąża nie wygląda na te 8 tyg 5 dni to się już zdąrzyłam popłakać. Niby mnie pocieszył ale jakoś nie mam humoru. Mam złe przeczucia że za 2 tyg nadal nie bede nic widzac a wtedy to znaczy ze znów dupa blada.

Kroczku kochany, nie myśl pesymistycznie, teraz musi być dobrze :tak:

Na pewno za dwa tygodnie zobaczysz serce bijące jak dzwon i to będzie piękny dzień i będziesz płakać ale ze szczęścia :rofl2:

Musisz być silna! Dla fasolki! :tak:

Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie ale nie wiem czy mam się cieszyć bo wg badania USG ciąża ma 6 tygodni. Oprócz pęcherzyka który od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu powiększył się 2-krotnie z rozmiaru 7mm do 20mm ale nadal nic nie było widać i nie było akcji serca. Wprawdzie nie mam pewności kiedy była owulka ale tak do 10 września coś z mężem działaliśmy a potem to nie pamiętam więc może jest dobrze ale jakoś tak nie jestem przekonana. Kazał mi ten lekarz przyjechać za 2 tyg. Powiem Wam, że jak mi powiedział, że dla niego ciąża nie wygląda na te 8 tyg 5 dni to się już zdąrzyłam popłakać. Niby mnie pocieszył ale jakoś nie mam humoru. Mam złe przeczucia że za 2 tyg nadal nie bede nic widzac a wtedy to znaczy ze znów dupa blada.
Kasiu to dobrze,że pęcherzyk sie powiększył.Myśl pozytywnie,wszystko na pewno jest i będzie dobrze
Nie myśl,że będzie źle,za dwa tygodnie na pewno zobaczysz serduszko

Powiem wam , że lekarz jest na prawdę w porządku. Wszystko mi wyjaśnił, odpowiedział na wszystkie pytania i w ogóle był sympatyczny. Nawet powiedział co jeść, jak dbać o siebie żeby było dobrze. Gabinet prowadzi w domu i ładnie tam ma ale miał stare USG i nie za bardzo na nim cokolwiek widać więc możliwe, że nie widział kilkumilimetrowej fasolki.

witam!!! :-)

Olka no to 3mam kciuki abyś była w ciąży!:tak:
Mama sówka i jak tam płeć dzidzi? ciekawa jestem:) chociaż najważniejsze aby zdrowo się rozwijało:happy:
kroczek ajj... nie dziwie się że ci smutno.. no ale nie masz co się nakręcać na złe bo wcale tak być nie musi i wierzę że bedzie wszystko okej już za 2tyg bedziesz słyszała serduszko mam nadzieje, tulę mocno 3maj się

Pozdrawiam dziewczyny!;-)

reklama
Do góry