reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
hej:) jak tam dziewczyny,ja czekam na brata zeby mi przyjechal ten moj komp obejrzec bo od wczoraj to mi sie juz cuda dzieja,wyskakuja jakies same ostrzezenia ktorych nie umie zamknac,net nie dziala jak ma:( albo jest tyle wirusow albo juz nie wiem co,chyba go mu dam niech mi na nowo wgra windowsa,jak by mnie juz pozniej nie bylo to KASIU TRZYMAM KCIUKI BARDZO,BARDZO MOCNO:*:) I DAJ ZNAC PO WIZYCIE JAK BEDE U MAMY TO SOBIE PRZECZYTAM,bo nie wiem jeszcze co mi brat doradzi i kiedy bede miala mojego laptopka z powrotem

Cześć dziewczynki:-) Ja czekam aż mały uśnie i ide robić Kopiec Kreta:-)
Mój T śpi po nocce,przeziębił sie bidulek
Kasiu daj znać po wiz
ycie
Miłego dnia

HEJKA:-)
Już dzisiaj mam lepszy humorek:tak:
MADZIAS szykuja się chrzcinki :-)bedzie wszystko dobrze stresik odkładamy na bok i się cieszymy:tak:zdrówka dla M:tak:
KROCZEK kciuki za dzisiejsza wizyte:tak:
JUSTYŚ to super że z dzidzią wszystko dobrze co teraz ze spokojem czekamy na kolejna wizyte i może już płeć bedziesz znała:-)

HEJKA:-)
Już dzisiaj mam lepszy humorek:tak:
MADZIAS szykuja się chrzcinki :-)bedzie wszystko dobrze stresik odkładamy na bok i się cieszymy:tak:zdrówka dla M:tak:
KROCZEK kciuki za dzisiejsza wizyte:tak:
JUSTYŚ to super że z dzidzią wszystko dobrze co teraz ze spokojem czekamy na kolejna wizyte i może już płeć bedziesz znała:-)
Dziękuje Patrysiu
To super,że humorek lepszy:tak:

Witajcie dziewczynki

Melduje sie ze ten tydzien jest decydujacy- czekam na @- oby nie przyszla. Dam znac co i jak czekam do konca tygodnia- jak nie przyjdzie to zrobie testa :)

Buzki

reklama
Witajcie dziewczynki

Melduje sie ze ten tydzien jest decydujacy- czekam na @- oby nie przyszla. Dam znac co i jak czekam do konca tygodnia- jak nie przyjdzie to zrobie testa :)

Buzki

KCIUKASKI:tak:ps.i tak jak piszesz nadzieja umiera ostatnia :tak:

Wypisałam sobie co kupić synkowi i zabrać mi i Alankowi do szpitala:-)co teraz tylko robić zakupy i powoli myśleć o pakowaniu:tak:ustaliłam z M że ze wszystkim się chcemy wyrobić do konca listopada bo grudzien to już czas na pakowanie torby i myślenie o zakupach na świeta prezenty itp.co też nie będzie tyle kasy aby jeszcze wyprawke kupowac(a i też trzeba być gotowym bo jak widac różnie się dzieje co wole mieć wszystko zapięte na ostatni guzik):tak:hmm i tak patrze że troche tego wyszło:eek:kurcze ja jestem taka że najchetnie wszystko bym wzieła do szpitala i tak jak przy pierwszym porodzie wziełam za dużo wszystkiego że upomniono mnie że za dużo "pakunków" mam wzięte:confused2:i teraz widze że znowu się tego uzbierze:rofl2:ale tym razem postaram się to zmieścić w jedna dużą torbe:tak::cool2:

A tak wg ciesze się bo do wizyty tuż tuz:-)już dzisiaj jest wtorek co do poniedziałku dużo niezostało

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry