reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
hej dziewczynki co tam u Was?:-)
My na weekend znów pojechaliśmy do mojej mamy:tak: Kupiłam wreszcie kurtke zimową:-D A mój M kupił mi nowy telefonik:tak: Taka niespodziankę mi zrobił:tak:Bo schował go do szuflady u mamy, gdzie były nozyczki i jak wrócili z zakupów to mówi do mnie: "Kochanie podasz mi nożyczki z szuflady" (bo chciał kino domowe rozpakowac). Ja zaglądam i WOW:-D o nozyczkach zapomniałam od razu i zajełam się telefonikiem. Jest boski:cool2:
Witam dziewczynki. Ale naskrobałyście od wczoraj. Nawiązując do waszych wypowiedzi to ja też chętnie bym jeszcze postudiowała i tak jak maggie myślę o podyplomowych. Powiem wam, że zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży zapisałam się na 2 letnie studium policealne na kosmetykę ale jak lekarz kazał mi leżeć to niestety musiałam zrezygnować:-( Ja też studiowałam zaocznie i powiem Wam, że mimo pracy, studiów i innych obowiązków to jakoś miałam w sobie samozaparcia i mimo wszystko więcej czasu.
Madziu w przyszły weekend ma być podobno nawet do 17 stopni ciepła tak więc myślę, że będziecie mieli całkiem ciepłe chrzcin.:tak:
Agapas nie masz się co spieszyć na forum majówek bo tak jak pisałam dziewczynom wcześniej większość dziewczyn mimo swojego wieku 26-30 lat zachowują się jakby ich ciąża była pępkiem świata. Dlatego też ja wolę stanowczo pisać na tym wątku bo bardziej się już z Wami związałam:-D A swoją drogą jak łatwo się związać z kimś kogo tak naprawdę się nie zna.
Dziewczynki mam do Was pytanie czy ja też mogę Was pozapraszać do siebie na nk? Mam już Nektaryneczkę bo udało mi się ją odnaleźć ale nie wiem c:-Dy Wy macie ochotę na zaproszenie. Nie wiem jak was znaleźć więc jeśli macie ochotę napiszcie mi wiadomość z imieniem, nazwiskiem i miastem to was odnajdę.:-)
Moje dane: Agnieszka Ducka, Przasnysz:tak:

Cześć Kasia
Jak samopoczucie twoje i fasolki?
Jeśli chcesz kupić dobrą książkę o dziecku to polecam ci tą.
W OCZEKIWANIU NA DZIECKO 2008 NOWA księgarnia Wwa (772820272) - Aukcje internetowe Allegro
Mam taką i jest naprawdę fajna i dobrze napisana.
Pozdrawiam:happy:
Polecam, mam ta książkę, świetna:tak::-)

Hejka dziewczyny

Dogladam Was co jakis czas i nie zapomnialam- ale tak mi lepiej jak rzadziej tu sie udzielam.

Czekam na cud nadal- na przyszly tydzien sie okaze ale nie nastawiam bo sie cos opuscilismy w staraniach, ale od przyszlego miesiace sie bierzemy do roboty.

Kroczek gratuluje fasolki

Pozdrawiam Was moje drogie i przesylam caluski- jesli ktos mnie jeszcze pamieta
Kochana ile ja Cię czasu tu nie widziałam:tak: Cieszę się, że jestes z nami cały czas:tak:

Witajcie dziewczyny!
Dawno mnie to nie było..;-( biore luteine (teraz bedzie 4 cykl) i dzis mam 15 dzien cyklu i dostałam jakies plamienia... czy mozecie mi pomoc... co to moze oznaczac?

Pozdrawiam

Czesc dziewczynki,nie odzywalam sie,bo nie bylam w stanie najpierw problemy z netem,a pozniej,masakra,grypa mnie jakas dopadla choc wylezalam sie dzisiaj i troche mi lepiej,jedynie z czego jestem zadowolona to to,ze nie mialam wysokiej goraczki,ach jeszcze stres przed wizyta,moglo by byc juz jutro po poludnie:)

ZYZIAK JA CI NIESTETY NIE POMOGE,NIE ZNAM SIE:(

Zyziak a mierzysz tempkę?
Czesc dziewczynki,nie odzywalam sie,bo nie bylam w stanie najpierw problemy z netem,a pozniej,masakra,grypa mnie jakas dopadla choc wylezalam sie dzisiaj i troche mi lepiej,jedynie z czego jestem zadowolona to to,ze nie mialam wysokiej goraczki,ach jeszcze stres przed wizyta,moglo by byc juz jutro po poludnie:)

ZYZIAK JA CI NIESTETY NIE POMOGE,NIE ZNAM SIE:(
Wygrzewaj się Kochana i dużo odpoczywaj:tak: Dobrze, że gorączki nie masz. :tak: A jutro na która masz wizytę? rano czy po południu?;-)

Agniesiak ale masz super męża:)
Justyś bidulko,wygrzewaj sie i pij herbatke z cytrynką
Wiem Kochana, wiem:-D

na wizyte ide kolo 14 tak ale nie wiem czy mi sie uda od razu wejsc,lekarz mi mowil na ktora mam byc ale ja jakos nie pamietam:( moze jutro jeszcze do niego przedzwonie sie upewnic

reklama
ze,mnie przyjmnie to wiem tylko nie chcialabym jutro czekac jak sie bede tak zle czuc,zobacze dam znac od razu jak wroce:) teraz zmykam sie grzac,milego wieczorku mamuski,pa;)
¨ ¨ ¨ ´´ ,-"""-,
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ /¨ ¨ ¨ ¨ \
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ \ ¨ ¨ ¨ ¨/
¨ ¨,-"""-,-`,- .- . . } _
¨ /¨ ¨ ¨ ¨ _,-\.()()_/:)
¨ \ ¨ ¨ / ¨ ¨ `......`|
¨ ¨'-..-| ¨ \-.,___,¨ /
¨ ¨ ¨ ¨ \ ¨ `-.__/ ¨ / Uśmiechnij
¨ ¨ ¨ ¨ ¨/ `-. __.-\´ się!!!
¨ ¨ ¨ ¨ / ¨/|¨ ¨___\
¨ ¨ ¨ ¨( ¨(.|..-"` ¨ `\
¨ ¨ ¨ ¨ \ ¨\/ ¨ {}.{}¨ |