Witam dziewczynki. Ale naskrobałyście od wczoraj. Nawiązując do waszych wypowiedzi to ja też chętnie bym jeszcze postudiowała i tak jak maggie myślę o podyplomowych. Powiem wam, że zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży zapisałam się na 2 letnie studium policealne na kosmetykę ale jak lekarz kazał mi leżeć to niestety musiałam zrezygnować:-( Ja też studiowałam zaocznie i powiem Wam, że mimo pracy, studiów i innych obowiązków to jakoś miałam w sobie samozaparcia i mimo wszystko więcej czasu.
Madziu w przyszły weekend ma być podobno nawet do 17 stopni ciepła tak więc myślę, że będziecie mieli całkiem ciepłe chrzcin.
Agapas nie masz się co spieszyć na forum majówek bo tak jak pisałam dziewczynom wcześniej większość dziewczyn mimo swojego wieku 26-30 lat zachowują się jakby ich ciąża była pępkiem świata. Dlatego też ja wolę stanowczo pisać na tym wątku bo bardziej się już z Wami związałam
A swoją drogą jak łatwo się związać z kimś kogo tak naprawdę się nie zna.
Dziewczynki mam do Was pytanie czy ja też mogę Was pozapraszać do siebie na nk? Mam już Nektaryneczkę bo udało mi się ją odnaleźć ale nie wiem c
y Wy macie ochotę na zaproszenie. Nie wiem jak was znaleźć więc jeśli macie ochotę napiszcie mi wiadomość z imieniem, nazwiskiem i miastem to was odnajdę.:-)