reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
WITAM:-)
Cześć dziewczynki :-)

Znowu dawno mnie tu nie było i znowu napisałyście tyle .... Kurcze coś ostatnio kiepsko u mnie z czasem. Zaczął się semetr zimowy na uczelni, miałam już dwa zjazdy a w nast. weeknd zaliczam już egzamin. Porąbało tych wykładowców co niektórych, przecież dopiero zaczął się rok akademicki... ech :eek::wściekła/y::crazy: no ale cóż trzeba zakuwać :szok:

A ja się czuję troszkę lepiej. Stuknął nam już 10 tydzień :-):-D:-) i narazie jest wszystko wporządku. Byliśmy w zeszłą środę u lekarza, zrobiła nam usg przez brzuch i pokazała dzidziusia. Mój mąż stał jak wryty, aż mu się łezka zakręciła jak zobaczył nasze 2,5 cm maleństwo :-D:-D. Dzidziuś ma już wykształcone rączki i nóżki, serduszko mu bije prawidłowo i tak fajnie ruszał tymi rączkami. Cudowny widok :-D:-):-D. Oby tylko tak dalej ...
Brzuszka jeszcze nie widać tak bardzo, ale pomału już zaokrągla się od dołu. Tylko wieczorkami mam taki wiekszy brzuszek.

Muszę tylko powtórzyć wyniki toksoplazmozy, bo ja całe życie miałam zwierzaczki w domu i co prawda robiłam przed ciążą toxo. Wynik był dobry ale miałam jakieś przeciwciała (czyli najprawdopodobniej musiała kiedyś mieć toxo) i moja lekarka chce żebym sprawdziła jeszcze raz czy przy tej huśtawce hormonów nic mi się nie odnowiło. Lepiej to sprawdzić i mieć pewność, więc jutro lecę do laboratorium.

Kurcze ale się napisałam :rofl2::-) mam nadzieję, że Was nie zanudziałam. Pozdrawiam cieplutko. Kurcze muszę wkleić suwaczek :-):-D:-).

no troszku cie nie było:-)super że fasolka tak zdrowo się rozwija:-)

Tymek - Igor 1:1

Igor;-)

Oj jak mały podrośnie to będe miała dwóch cwaniaczków :laugh2::laugh2:

a ja trzech:rofl2:

A to moje brzucho w 30 tygodniu: Zobacz załącznik 172697

śliczny brzusio:-)

Ja też mam nk jak ktoś chce to niech da mi namiary na PW swoje bądz ogólnie swoja stronke nk co ja zaproszenie wysle (ja także mam tylko widoczne dla znajomych)

ja tylko na minutke bo wlasnie mi sie wyswietlilo,ze jest awaria neta:( i beda ja naprawiac i albo bedzie net zwolniony albo wogole,cholera tak mi sie nudzi,a tu mi laczenie z ludzmi przerywaja:|dobra zmykam,nawet nie wiem,czy ta wiadomosc mi sie wysle....

ale mi net chodzi wolno tragedia:/ co cos napisze to mi sie wylacza ale jestem zla,dzieki kasiu za zaproszonko:) sliczne masz zdjecia,pieseczek super:)

Cześć dziewczynki
Kasiu dziękuje za zaproszenie
Patrysiu wyśle Ci na pw moje dane ;-)
Ja już po pazurkach,ale mam śliczniusie:-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry