reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Justys :-) a jak Ty się czujesz ??

Czas szybko leci, niedługo i my będziemy miały już przy sobie nasze maleństwa :-):-D:-).
To dobrze, że nas wolisz bardziej. :-):-D:-). Kurcze ja nawet nie zaglądałam jeszcze na majówki, ale jakoś mnie nie ciągnie w tamte strony :-D.

Kurde miałam się uczyć :szok::-D Widziacia jak to forum wciąga .... jak narkotyk :-D:-D:-D.

reklama
ale tu fajnie:) jakos tu sie lepiej czuje niz na forum kwietniowek:) bardziej przypadlyscie mi do serducha;) a ja chce sie wybrac do tesco,braklo mi maselka i ochote mam na cos a sama juz nie wiem na co,a mam tylko 5 minut drogi to po woli zajde moj M chory,a wiecie jak facet chory to jak dziecko;) jak to przelecialo u maggie 30 tydzien,szok ale dobrze,ze wszystko ok:)!,agapaska nie dawno test robila,a tu juz tydzien 10,oby tak dalej dziewczyny,madziasku ale ty juz masz fajnie chlopakow w domu i do tego jeden spryciulek,a drugi szczesciarz:)nie bez powodu ten moj M chce chlopaka,bedzie dwoch na jedna,a do tego jeszcze pies:))
Oj jak mały podrośnie to będe miała dwóch cwaniaczków :laugh2::laugh2:

Bo się wszystkie baby wkońcu dorwały to i forum wciąga :-D:-D:-D

Tymek mi się baardzo podoba ale Tymoteusz troche takie nadąsane. No i nie wiem co by Młody wolał. Pewnie jak się urodzi to się wybierze ostaecznie.

Właśnie mi się przypomniała reklama Twixa chyba: Ciastko, karmel, Czekolada - może Mój Mały wykrzyczy swoje imie. :-D:-D:-D

Kurcze, to forum to niedawno było pełne samych staraczek a tu proszę same ciężaróweczki i Mamusie of course.

A to moje brzucho w 30 tygodniu: ST830700.jpg

Bo się wszystkie baby wkońcu dorwały to i forum wciąga :-D:-D:-D

Tymek mi się baardzo podoba ale Tymoteusz troche takie nadąsane. No i nie wiem co by Młody wolał. Pewnie jak się urodzi to się wybierze ostaecznie.

Właśnie mi się przypomniała reklama Twixa chyba: Ciastko, karmel, Czekolada - może Mój Mały wykrzyczy swoje imie. :-D:-D:-D

Kurcze, to forum to niedawno było pełne samych staraczek a tu proszę same ciężaróweczki i Mamusie of course.

A to moje brzucho w 30 tygodniu: Zobacz załącznik 172697
Śliczny brzusio:tak::tak::-D Już duży

A dziękuję :tak: nie za duży, nie za mały, akurat w sam raz jak dla mnie. Mały sie mieści. Kurcze, przydałoby się na usg przejść żeby sprawdzić ile waży.

Ostatnia edycja:
reklama
Mną jakieś głody ostatnio targają. A się cieszyłam bo pare dni jadłam malutko bo mi się nie chciało. A od wczoraj masakra. Jak tak dalej pójdzie to kolejne 10 kilo zaliczę.

Do góry