reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wow, ale cisza,

Witam się w deszczową niedzielę.

Kroczek - trzymam kciuki za wizytę. Serduszko już będzie widać. :tak:

Kinga - oby wczasowanie od forum zaowocowało fasolkowo. ;-)

reklama
Witajcie dziewczyy:)
My na weekendzie u mojej mamci:tak: Ona na wykładach a my siedzimy z 5miesięcznym bokserkiem:tak::-D Wieczorkiem już będziemy w domku ale odezwę się do Was jutro bo dziś "Taniec z gwiazdami" i "Teraz albo nigdy" ;-) Madzias mam nadzieję, że maluszkowi posmakuje mleczko:tak:Kroczek serduszko już na bank będzie bic:tak::-)
Dziś pojechałyśmy rano z mamą na basen:cool2: Ale się odprężyłam:-) W tamtym tygodniu też byłyśmy:-)No i maluszek chyba pływac lubi bo jak wróciłyśmy z basenu to tak fikał w brzusiu:-D
Pozdrawiam serdecznie dziewczyny!!

Witajcie dziewczyy:)
My na weekendzie u mojej mamci:tak: Ona na wykładach a my siedzimy z 5miesięcznym bokserkiem:tak::-D Wieczorkiem już będziemy w domku ale odezwę się do Was jutro bo dziś "Taniec z gwiazdami" i "Teraz albo nigdy" ;-) Madzias mam nadzieję, że maluszkowi posmakuje mleczko:tak:Kroczek serduszko już na bank będzie bic:tak::-)
Dziś pojechałyśmy rano z mamą na basen:cool2: Ale się odprężyłam:-) W tamtym tygodniu też byłyśmy:-)No i maluszek chyba pływac lubi bo jak wróciłyśmy z basenu to tak fikał w brzusiu:-D
Pozdrawiam serdecznie dziewczyny!!
Mały nie bardzo lubi tego mleka,ale mam nadzieje,że sie przyzwyczai:-)

Oglądaliśmy wczoraj wieczorem z M film "Marley and Me". Świetny! M się na koniec popłakał. Obejżyjcie to zobaczycie dlaczego facet mógł się popłakac na filmie...

Cześć dziewczynki. U mnie pogoda koszmarna,szaro,zimno i pada:confused2:
Mój mały nie polubił nowego mleka i są okrzyki jak mu je daje,ledwo troszke je zjada:-(

WITAM:-)
Troszke mnie nie było bo teściu miał w sobote 60-tke co z rana jeszcze na zakupy i wtedy na te urodzinki co czasu nie było a w niedziele powtórka była:tak:ale super było orkiestra była co si.ę najadłam i nasłuchałam bo do tańczenia coś nietako mi było czuje się coraz cieższa i kregosłup boli:sorry:byliśmy do 23.30 synek do 23 cały czas szalał się bawił tancował normalnie był rozchwytywany :-Dpotem jak przyjechaliśmy do domku to tak o 1.00 szliśmy spać :tak:no ale warto było jechac:-)

A my po lekarzu,mały ma uczulenie na mleko. Tak więc mamy przepisany Bebilon Pepti

mój synek to samo mleczko miał przepisane:tak:też z początku nie był tak zadowolony:sorry:ale ogólnie szybko się przyzwyczaił będzie dobrzr:tak:

JUSTYŚ odpoczywaj dużo:tak:
KROCZEK bedzie biło serdusio bedzie:tak:

Witajcie dziewuszki!!
Tak mi sie dziś dobrze spało.. że wstałam po 10:-D Normalnie:szok::-D
Chce dziś wystawic dwa telefoniki na allegro i musze poczytac jak to się robi:zawstydzona/y::-D Bo upatrzyłam sobie nowy:zawstydzona/y::-D My z M bardzo czesto zmieniamy telefony, to chyba nasza mania:tak::-)
Upatrzyłam tez sobie wózeczek:tak:Byłam w sklepie, ogladałam go i bardzo mi się spodobal:tak:
Może któras z Was miała podobny?

http://www.sklepsmyk.pl/index.php?p...facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=43

AGNIESIAK moja koleżanka go ma czerwono szary kolorek:tak:z tego co ja moge powiedzieć że się bardzo ładnie prezentuje jak i gondolka tak i spacerówka:tak:ale z użytku nie moge powiedziec bo nie wiem co i jak ale z tego co koleżanka mówiła to jest zadowolona i do tego jest w dobrej cenie:-)

reklama
Witajcie dziewuszki!!
Tak mi sie dziś dobrze spało.. że wstałam po 10:-D Normalnie:szok::-D
Chce dziś wystawic dwa telefoniki na allegro i musze poczytac jak to się robi:zawstydzona/y::-D Bo upatrzyłam sobie nowy:zawstydzona/y::-D My z M bardzo czesto zmieniamy telefony, to chyba nasza mania:tak::-)
Upatrzyłam tez sobie wózeczek:tak:Byłam w sklepie, ogladałam go i bardzo mi się spodobal:tak:
Może któras z Was miała podobny?

http://www.sklepsmyk.pl/index.php?p...facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=43

Mój chrześniak takim właśnie jeździł i z tego co wiem to moja psiapsiuła bardzo se go:-) chwaliła!

Do góry