reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Oki To musisz poszukać w rozmowach swoich chyba.Bo tu widać od kiedy jesteś zarejstrowana tylkosorry Madziu ze nie odpisywalam ale mi sie net wylaczyl jakas awaria,czy cos,tak szukalam od kiedy zaczelam pisac na staraczakach
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Cześć dziewczynki.
Kiniu pa pa i czekamy na dwie kreseczki.
Karolcia gratuluje
Jaustyś fajnie, że wszystko w porządku z maluszkiem ale leż kochana dzielnie. Ja już leżę 2 tyg oczywiście wstaję od czasu do czasu i czuję się dużo lepiej. Tylko zrobiły mi się potówki i odparzenia na pupie i strasznie swędzą.
Madziu teraz mało które dziecko nie jest na nic uczulone.
Karolcia gratuluje
Jaustyś fajnie, że wszystko w porządku z maluszkiem ale leż kochana dzielnie. Ja już leżę 2 tyg oczywiście wstaję od czasu do czasu i czuję się dużo lepiej. Tylko zrobiły mi się potówki i odparzenia na pupie i strasznie swędzą.
Madziaas
No właśnie wiem,a ja też jestem alergiczką to tym bardziejCześć dziewczynki.
Karolcia gratuluje
Kochana może posyp sobie takim puderkiem jak dla dzieci,albo mąką ziemniaczaną
Madziaas
SuperA tak poz tym to jak stoję i dotkę sobie brzucha to już widać i czuć, że macica się powiększyła. Super uczucie.
reklama
Madziaas
Już będzie widać:-)W przyszły poniedziałek mam wizytę. Już nie mogę się doczekać. Może już będzie serduszko. To będzie 8tydz i 4 dzień od OM więc myślę, że już powinno być coś widać
Podziel się: