reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

nie wiesz madziu co tam u ninonki,urodzila juz ?? bo cos mi sie kojarzy ze ona miala tak termin,wrzesien pazdziernik chyba
Ninonka się rozpakowała 22 września. Urodziła przez CC swoją Księżniczkę :tak:

Dobrydzień:happy:

U mnie tak jest, ze zmusiłam M do tego aby nasze problemy rozwiązać za pomocą osób trzecich. Powiedziałam mu, ze mam dosyć bycia tylko tą posiadaną w domu od sprzątania, gotowania i prania.
A ten podjął pierwszy krok i czy chcę czy nie bierze mnie co wieczór:zawstydzona/y:
Ale mi to pomału zaczyna się podobać:sorry::zawstydzona/y:
A ja go wykorzystałam i spełniłam jedno swoje pragnienie, szalony sex u jego znajomych o północy za ich domem a od sąsiadów dzieliło nas tylko kilka rzadko rosnących drzew a w oknach było widać, że sąsiedzi jeszcze nie spali:-D
Niunia - Ty sex-istko :-D:-D:-D Niezła Jesteś

reklama
Dzien Doberek:) ale u mnie dzis pochmurno ale jak na razie mam jakis napad sil zaraz sprzatanko potem zakupy i do fryzjera na farbe;),milego dnia

Cześć dziewczynki
U mnie pada i szaro,blee jesienna pogoda
Justyś a jaki kolorek robisz??
Ja ide zaraz póki mój mały śpi zrobić obiadek i pranie jeszcze

Cześć Madziu! Chyba tylko Ty jesteś na BB. Byłam dziś rano na tych badaniach w labolatorium. Mąż jechał powolutku więc myślę, że nic się nie stanie. Po południu będę miała wyniki wszystkie oprócz Cytomegalii ale to już miałam kiedyś robione więc nie sądzę, żeby było coś nie tak.

WITAM:-)
KROCZEK to dobrze że zrobiłaś badania jednak lepiej je mieć zrobine niż zwlekać:tak:a co do cytomegali jednak powinnaś zrobić co jakiś czas w ciąży tak samo toksoplazmoze ja już robiłam w tej ciąży 2 razy bo nie mam przeciwciał(a nie jest powiedziane że się niezaraże różnie bywa)cytomegali nie robie już bo mam przeciwciała tzn.chorowałam na nią wcześniej ale za to nie w pierwszej ciąży tak więc powinnaś zrobić bo jak widzisz ja nie miałam jej a teraz raptem widze że mam co lepiej dmuchac na zimne:tak:

Witajcie!!:-D
Wczoraj byłam na usg a dzis na wizycie u doktorka:tak:
Niestety jeszcze nie znam płci:zawstydzona/y::-) Bo ekran był do doopy;-) Maluszek pomierzony, wszystko książkowo i nawet termin z usg jest zgodny z terminem ostatniej @ co bardzo rzadko sie zdarza:tak::-D Łożysko wysoko, szyjka też, także wszystko git. A dziś odebralam wyniki cytologii i mam pierwszą grupę:tak::-) Normalnie jestem szczęśliwa:happy:Następna wizyta 3 listopada:tak: wtedy da mi też skierowanie na usg:tak: No i wtedy płec koniecznie musze wypatrzec:-D

Cześć Madziu! Chyba tylko Ty jesteś na BB. Byłam dziś rano na tych badaniach w labolatorium. Mąż jechał powolutku więc myślę, że nic się nie stanie. Po południu będę miała wyniki wszystkie oprócz Cytomegalii ale to już miałam kiedyś robione więc nie sądzę, żeby było coś nie tak.

To dobrze,że porobiłaś badania.
Ja robie obiadek:) Jak sie czujesz?

reklama
Witajcie!!:-D
Wczoraj byłam na usg a dzis na wizycie u doktorka:tak:
Niestety jeszcze nie znam płci:zawstydzona/y::-) Bo ekran był do doopy;-) Maluszek pomierzony, wszystko książkowo i nawet termin z usg jest zgodny z terminem ostatniej @ co bardzo rzadko sie zdarza:tak::-D Łożysko wysoko, szyjka też, także wszystko git. A dziś odebralam wyniki cytologii i mam pierwszą grupę:tak::-) Normalnie jestem szczęśliwa:happy:Następna wizyta 3 listopada:tak: wtedy da mi też skierowanie na usg:tak: No i wtedy płec koniecznie musze wypatrzec:-D

No to super,że wszystko dobrze:)

Do góry