reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

agapasku co do boli brzucha tez mialam na poczatku takie pobolewania ale bardzo rzadko ale kazda kobieta to inaczej przechodzi,ja mialam dlugo spokoj a od wczoraj tez mnie cos dziwnie pobolewa ale zwalam to na rozciaganie sie macicy co do poczatkow tez bylo ciezko,ja nie umialam calymi dniami wstawac bylam taka zmeczona,slaba,ze szok,czasami nawet obiadu nie robilam bo nie bylam wstanie,a do tego jeszcze mialam wymioty i non stop mdlosci ale to podobno dobrze bo jak sa mdlosci to hormonypodobno dobrze dzialaja tak gdzis wyczytalam,mdlosci mi przeszly jakos tak na pocatku 12 tygodnia,slabosc tez choc czasami jeszcze mi sie teraz zdarza ale juz nie musze dziennie spac popoludniami,kurcze ale sie rozpisalam:)

reklama
Dzieki Justys, że się tak rozpisałaś :-) Im więcej tym lepiej ... dla mnie :-):-D:-).
Mnie pobolewa brzuch dośc często, aż mnie to martwi, ale idę w środę do lekarza, zobaczymy co mi powie. A tym brakiem sił i energii to dobrze, że też tak miałyście. Przynajmniej wiem, że to normalne i że nie tylko ja tak mam. Narazie to wszystkie znajome dookoła mi mówią, że ona to miały tyle energii, że góry mogły przenosić. A mnie to tylko jeszcze bardziej dołuje...

Ja przepraszam, że tak szybko, na bieżąco nie odpisuję, ale jestem własnie w pracy i co chwilę coś... Teraz też musze coś zrobić ale za chwilke do Was wróce :-).

nie wiem ale jakos nie wierze w to ze idzie sie wspaniale czuc na poczatku ciazy:) moje wszystkie kolezanki mowily mi,ze ledwo zyly,a i ja to znosilam ciezko ale czego sie nie robi do dzidzi,a tak po drugie to moze agapasku byc na zwolnienie poszla,czy nie bardzo mozesz?,ja pracowalam tylko do 11 wrzesnia i teraz juz siedze na L4 tak bym poszla od razu na zwolnienie ale mialam przedluzenie umowy imusialam jakos przerobic do tego 11,a jak sie dowiedzialam o fasolce to mialam trzy tygodniowy urlop i caly czas lezalam

nie wiem ale jakos nie wierze w to ze idzie sie wspaniale czuc na poczatku ciazy:) moje wszystkie kolezanki mowily mi,ze ledwo zyly,a i ja to znosilam ciezko ale czego sie nie robi do dzidzi,a tak po drugie to moze agapasku byc na zwolnienie poszla,czy nie bardzo mozesz?,ja pracowalam tylko do 11 wrzesnia i teraz juz siedze na L4 tak bym poszla od razu na zwolnienie ale mialam przedluzenie umowy imusialam jakos przerobic do tego 11,a jak sie dowiedzialam o fasolce to mialam trzy tygodniowy urlop i caly czas lezalam
Ja też nie bardzo sie czułam na początku,mdłości dość często.Raz miałam najgorzej,ale wtedy to mi pokazało że jestem w ciąży bo nie wiedziałam:laugh2:

ja wogole sie jakos inaczej czulam zanim sie dowiedzialam o dzidzi jakos tak intuicja mi mowila,ze to chyba jest to ale nie dowierzalam,a najbardziej to mi przestalo piwo smakowac;p

ja wogole sie jakos inaczej czulam zanim sie dowiedzialam o dzidzi jakos tak intuicja mi mowila,ze to chyba jest to ale nie dowierzalam,a najbardziej to mi przestalo piwo smakowac;p
:-D
Ja tak szczerze to nie myślałam,że to fasolka.Myślałam,że to stresy i dlatego nie mam okresu,a i tak nigdy nie miałam regularnie .Wiesz dopiero jak koleżanka z pracy przyniosła mi swojskiej roboty kaszanke( chociaż nigdy nie jadałam) i zjadłam ją z apetytem to w nocy myślałam,że umre.Widać mojemu synowi nie smakowała:laugh2::laugh2:

Cześć dziewczynki.
Kiniu na pewno będe trzymała kciuki za ten cykl
Aga mnie też od czasu do czasu pobolewa brzuch, a teraz jak większość czasu leżę to jak wstanę to nawet częściej (chyba mięśnie) ale lekarz mi powiedział, że poki nie ma plamienia i krwawienia to nie powinnam się martwić.
Madziu pisałaś coś o książce. Napisz mi proszę jaki jest jej tytuł

reklama
Do góry