reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Szukam właśnie mebli do pokoju bo wyglada na to, ze będziemy musieli mocno przeorganizować pokój. Obecnie dysponujemy tylko jednym pokojem, który jest biurem mojego M, sypialnią, pokojem dziennym no i bedzie pokojem dzieciecym.
Ja raczej nie mam co liczyć na ubranka.
Madziaas
Już jesteś:)
Jakoś zrobicie miejsce;-)Szukam właśnie mebli do pokoju bo wyglada na to, ze będziemy musieli mocno przeorganizować pokój. Obecnie dysponujemy tylko jednym pokojem, który jest biurem mojego M, sypialnią, pokojem dziennym no i bedzie pokojem dzieciecym.
Tzn jak nie masz co liczyć na ubranka?
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Chodzi o to że jakoś nie sądzę, żeby ktoś robił prezenty przed porodem bo troszkę strach kupować bo mogą się okazać za małe lub za duże a z kolei nie mam takich znajomych którzy mieliby do oddania jakieś ubranka bo wszyscy mają małe dzieci.
Madziaas
Acha.A u mnie z kolei już nikt nie ma małego dziecka i nie ma komu oddaćChodzi o to że jakoś nie sądzę, żeby ktoś robił prezenty przed porodem bo troszkę strach kupować bo mogą się okazać za małe lub za duże a z kolei nie mam takich znajomych którzy mieliby do oddania jakieś ubranka bo wszyscy mają małe dzieci.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Madziaas
KacperekJeśli moje maleństwo będzie miało taki rozmiar jak Twój Tomaszek to ja mogę odkupić od ciebie takie ubranka?
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Madziaas
Oki.Madziu znikam później pogadamy.Pa
A co do ciuszków to jak będziesz chciała to Ci po prostu wyśle i tyle;-)
reklama
K
Kinga85
Gość
witam koleżanki
i miłego niedzielnego popołudnia życzę :-)
pozdrowionka for all!;-)
i miłego niedzielnego popołudnia życzę :-)
pozdrowionka for all!;-)
Podziel się: