reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A ja juz u siebie w domku:tak:
Witajcie ja tylko na chwile

U mnie testowanko w srode o ile nie przyjdzie bo sroda to najdluzsza jak dotychczas opcja 33 dni, wiec jeszcze troszke mam czekania.
Kochana trzymam kciuki za Ciebie:tak::-)

Czesc kobitki,ja dotarlam z pracy po 17,posprzatalismy z M autko i sie wybieramy na rowery;-):-) ale sie ciesze choc pogoda u mnie nie zaciekawa:sorry2:,no trudno,milego wieczorka,papa
Roweryyy:-) Ja nie mam swojego, z M mieliśmy sobie teraz kupowac ale jak dowiedzieliśmy się, że jestem w ciąży to zrezygnowaliśmy:-D
teraz odkładamy na samochód bo jak dzidzia się urodzi to lepiej jeździc autkiem niż autobusem do mojej mamy:tak::-)

reklama
Witajcie ja tylko na chwile

U mnie testowanko w srode o ile nie przyjdzie bo sroda to najdluzsza jak dotychczas opcja 33 dni, wiec jeszcze troszke mam czekania.
uswiadomilam sobie ze mi jakos na piatek ma przyjsc @.. w sumie jak wspomnialas ze juz w srode.. to ja na to ze oo u mnie tez.. nawet nie wiedzialam kiedy mi to zlecialo.. chociaz jutro niedziela tez zleci.. i przyszly tydzien zanim sie obejrze to juz bedzie piatek..

Witam się Dziewuszki :tak:

Ja od kilku dni czuję się jakbym miała zaraz dostać @ a jeszcze mi z tydzień został :confused: Czy któraś z Was miała tak przy braniu dophastonu????

A dziś jeszcze mam tak potworną alergię i kicham co 5 minut... przynajmniej tak mi się wydaje że to alergia a nie rozchorowałam się... aczkolwiek jakbym miała chorować to lepiej teraz, przed urlopikiem którego się już nie mogę doczekać :-)
Mój M już siedzi i mapy przegląda wybierając trasę którą pojedziemy :-D

Aslowik ładny wykresik:tak: Czekaj na owulkę i do roboty;-):-D
A ja sobie Kochane wybielam teraz własnie ząbki:tak::-) Ta pasta co mam jest wspaniała:tak::-) zakłada się silikonowy aparat na górną szczęke i git:tak:

reklama
Do góry