reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No Kochane.. co tak puściutko?;-)
Ja już po obiadku u mamusi:tak::-D
Tak koło 18 pojadę już do domku bo chcę się wyspac:-D U mamy raczej się nie wyśpię bo dziś spałam z bratem i strasznie się wiercił;-) Tak to jest jak kupiła teraz malutkie dwupokojowe mieszkanko i jak wszyscy się zjadą to ciężko z noclegiem. No więc jadę do domku by się wyspac i wypocząc bo tutaj braciak ogląda tv do 1 lub 2 w nocy a ja już o 22 padnięta jestem:tak:

reklama
Wogole to mam testa w domu i mnie troche korci ale po tylu zawiedzeniach powinnam sie nauczyc zeby poczekac- ale ciezko jest

Olu wiem jak to jest z tym czekaniem ja dzisiaj powinnam
dostać @ puki co nie przyszła :-) ale z teścikiem czekam do poniedziałku.
Także może będziemy testowały tego samego dnia :)

Tak wogóle to witam wszystkie staraczki i zafasolkowane :tak:

Ostatnia edycja:
Olu wiem jak to jest z tym czekaniem ja dzisiaj powinnam
dostać @ puki co nie przyszła :-) :tak:
Ja ciagle sprawdzam, bo mysle, ze @ wreszcie przyszla, a to sluz.
Nie wiem-moze jednak owulacja bedzie:-p
Dzis byl nawet sluz, ktrego mozna bylo odrobine rozciagnac miedzy palcami-przedtem tylko jak woda...

Ostatnia edycja:
Witajcie ja tylko na chwile

U mnie testowanko w srode o ile nie przyjdzie bo sroda to najdluzsza jak dotychczas opcja 33 dni, wiec jeszcze troszke mam czekania.

;-) a ja robię ciasto eksperyment dla swojego M i jeszcze niewiem co mi wyjdzie narazie piekę biszkopt a potem go podpicuję czymś:confused::-D
zajrzę później bo chyba wy też coś robicie jak nie w kuchni to w domku a wieczorem jest chwila na pogaduchy a noc rezerwuję na staranka bo M się rozkręca i coraz częsciej chce sie starać:cool2:

PS ja słucham Mazowsza od kilku dni i podspiewuje sobie a nogi same rwa się do tańca, polecam:-D

Czesc kobitki,ja dotarlam z pracy po 17,posprzatalismy z M autko i sie wybieramy na rowery;-):-) ale sie ciesze choc pogoda u mnie nie zaciekawa:sorry2:,no trudno,milego wieczorka,papa

reklama
Do góry