reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No Kochane.. co tak puściutko?;-)
Ja już po obiadku u mamusi:tak::-D
Tak koło 18 pojadę już do domku bo chcę się wyspac:-D U mamy raczej się nie wyśpię bo dziś spałam z bratem i strasznie się wiercił;-) Tak to jest jak kupiła teraz malutkie dwupokojowe mieszkanko i jak wszyscy się zjadą to ciężko z noclegiem. No więc jadę do domku by się wyspac i wypocząc bo tutaj braciak ogląda tv do 1 lub 2 w nocy a ja już o 22 padnięta jestem:tak:

reklama
Wogole to mam testa w domu i mnie troche korci ale po tylu zawiedzeniach powinnam sie nauczyc zeby poczekac- ale ciezko jest

Olu wiem jak to jest z tym czekaniem ja dzisiaj powinnam
dostać @ puki co nie przyszła :-) ale z teścikiem czekam do poniedziałku.
Także może będziemy testowały tego samego dnia :)

Tak wogóle to witam wszystkie staraczki i zafasolkowane :tak:

Ostatnia edycja:
Olu wiem jak to jest z tym czekaniem ja dzisiaj powinnam
dostać @ puki co nie przyszła :-) :tak:
Ja ciagle sprawdzam, bo mysle, ze @ wreszcie przyszla, a to sluz.
Nie wiem-moze jednak owulacja bedzie:-p
Dzis byl nawet sluz, ktrego mozna bylo odrobine rozciagnac miedzy palcami-przedtem tylko jak woda...

Ostatnia edycja:
Witajcie ja tylko na chwile

U mnie testowanko w srode o ile nie przyjdzie bo sroda to najdluzsza jak dotychczas opcja 33 dni, wiec jeszcze troszke mam czekania.

;-) a ja robię ciasto eksperyment dla swojego M i jeszcze niewiem co mi wyjdzie narazie piekę biszkopt a potem go podpicuję czymś:confused::-D
zajrzę później bo chyba wy też coś robicie jak nie w kuchni to w domku a wieczorem jest chwila na pogaduchy a noc rezerwuję na staranka bo M się rozkręca i coraz częsciej chce sie starać:cool2:

PS ja słucham Mazowsza od kilku dni i podspiewuje sobie a nogi same rwa się do tańca, polecam:-D

Czesc kobitki,ja dotarlam z pracy po 17,posprzatalismy z M autko i sie wybieramy na rowery;-):-) ale sie ciesze choc pogoda u mnie nie zaciekawa:sorry2:,no trudno,milego wieczorka,papa

reklama
Do góry