reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
ewa Aniela malutko ważyła... ale to pewnie dlatego, że wcześniak.... Franek jak na chłopaka też wydaje mi się nie za wielki :) przynajmniej tak mówią, że chłopcy to zawsze wielkie są no i że drugie dziecko przeważnie jest większe od pierwszego i każde kolejne.... ciekawe czy to prawda

jagna, mam nadzieję że Ignacy jednak nie odchoruje. Ja też tak nie chorowałam jak moje dziecko i mi zostało. Nawet zabiegi chirurgiczne przeszliśmy te same, no i zaburzenia to też nam się pokrywają :) nie ma to jak strzelić sobie kopię :)
koreczek, jak nie chcesz nie czytaj, po co masz się niepotrzebnie denerwować, ale czasami warto zdawać sobie sprawę z zagrożeń. A z tym becikowym to ten 1000 i tak nie jest pewien, my np nie dostaniemy.

Ja to jeszcze dowiedziałam się ostatnio że osoby takie jak ja czyli z działalnością gospodarczą, do sierpnia tego roku mogły dostawać przez rok po urodzeniu dziecka macierzyński nawet 5800 zł na rękę, ale we wrześniu zaszły zmiany i jak mi księgowa obliczyła macierzyński (500 zł) to chyba bardziej opłaca mi się zawiesić działalność, przynajmniej zaoszczędzę.

flower, ewa wytłumaczcie mi co ma katar u dziecka ze szczepieniem albo nie na pneumokoki?

Mój nie był szczepiony na rota i ani razu nie miał a koleżanki syn był szczepiony i raz w roku ląduje z nim na oddziale ze sraczko-rzygaczką........

Mój Kurczak też jest duzyyyyy, na bilansie 2 latka wazyl 17,300 i miał 100 cm :-) a urodził się średni......

19ania90 nie dostaniemy, bo mamy dochód większy niż 1922 zł na osobę
ewula, to ja mogę cię pocieszyć, u nas jest coraz lepiej i Ignacy im starszy tym mniej absorbujący (przynajmniej w domu)

reklama
malpawzoo a wyniki z krwi masz ok? i cukier? jak nie upadłaś na brzuch to nic się nie powinno dziać... Zwłaszcza, że nic Ci się teraz nie dzieje

Moja urodziła się z wagą 2980 w terminie!

alesia ja Ci oddam moje becikowe a Ty mi daj swoje dochody miesięczne:D u mnie w zimie mąż przynosi czasem mniej niż Ty masz na osobe..

wywaliło mi pryszcza na brodzie na pół cm dlatego bo jutro wychodzę do ludzi do szkoły!!:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry