reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
ewa Aniela malutko ważyła... ale to pewnie dlatego, że wcześniak.... Franek jak na chłopaka też wydaje mi się nie za wielki :) przynajmniej tak mówią, że chłopcy to zawsze wielkie są no i że drugie dziecko przeważnie jest większe od pierwszego i każde kolejne.... ciekawe czy to prawda

jagna, mam nadzieję że Ignacy jednak nie odchoruje. Ja też tak nie chorowałam jak moje dziecko i mi zostało. Nawet zabiegi chirurgiczne przeszliśmy te same, no i zaburzenia to też nam się pokrywają :) nie ma to jak strzelić sobie kopię :)
koreczek, jak nie chcesz nie czytaj, po co masz się niepotrzebnie denerwować, ale czasami warto zdawać sobie sprawę z zagrożeń. A z tym becikowym to ten 1000 i tak nie jest pewien, my np nie dostaniemy.

Ja to jeszcze dowiedziałam się ostatnio że osoby takie jak ja czyli z działalnością gospodarczą, do sierpnia tego roku mogły dostawać przez rok po urodzeniu dziecka macierzyński nawet 5800 zł na rękę, ale we wrześniu zaszły zmiany i jak mi księgowa obliczyła macierzyński (500 zł) to chyba bardziej opłaca mi się zawiesić działalność, przynajmniej zaoszczędzę.

flower, ewa wytłumaczcie mi co ma katar u dziecka ze szczepieniem albo nie na pneumokoki?

Mój nie był szczepiony na rota i ani razu nie miał a koleżanki syn był szczepiony i raz w roku ląduje z nim na oddziale ze sraczko-rzygaczką........

Mój Kurczak też jest duzyyyyy, na bilansie 2 latka wazyl 17,300 i miał 100 cm :-) a urodził się średni......

19ania90 nie dostaniemy, bo mamy dochód większy niż 1922 zł na osobę
ewula, to ja mogę cię pocieszyć, u nas jest coraz lepiej i Ignacy im starszy tym mniej absorbujący (przynajmniej w domu)

reklama
malpawzoo a wyniki z krwi masz ok? i cukier? jak nie upadłaś na brzuch to nic się nie powinno dziać... Zwłaszcza, że nic Ci się teraz nie dzieje

Moja urodziła się z wagą 2980 w terminie!

alesia ja Ci oddam moje becikowe a Ty mi daj swoje dochody miesięczne:D u mnie w zimie mąż przynosi czasem mniej niż Ty masz na osobe..

wywaliło mi pryszcza na brodzie na pół cm dlatego bo jutro wychodzę do ludzi do szkoły!!:wściekła/y::wściekła/y:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry