reklama
Nikusia82
Fanka BB :)
HEJA :-)
Ale żeście naskrobały
...
Małpawzoo- wózki bardzo fajne... Ja np. w życiu bym nie wybrała wózka z małymi kołami z przodu... Ale to ze względu na warunki na naszej wsi...te drogowe tak. U nas musi być wózek klasyczny koła pompowane, stabilny dlatego ja chcę perego o taki: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: CULLA Classico VELO 2013 wózek głęboki
OCZYWIŚCIE UŻYWANY...bo na nowy w życiu mnie nie stać.... Ale patrzyliśmy na allegro i można cały komplet za 800 zł kupić. Dlatego no musisz się zastanowić jaki wam będzie najbardziej potrzebny. Pod względem takim praktycznym.
FARFALLA- SUPER WIADOMOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ewidentnie mam często mokrą wkładkę ale zaczęło się jak zaczęłam brać luteinę.,...więc jakoś nie czuję mega zagrożenia. Zresztą dokłądnie tak jest gin 2 razy na USG już poziom wód mierzył więc na pewno wyciek by zauważył...
My dziś z rana polecieliśmy na grzyby...teraz się suszą...ale nogi mi w dupę włażą
...
Zaraz siostra ma przyjechać więc nie poleżę...
No i dziś z córką zaczynamy katechizm wertować... Musi się nowych 5 Przykazań Kościelnych nauczyć...A że są nowe to ja razem z nią no
A I CHYBA JAKIEŚ DWIE NOWE DZIEWCZYNY MAMY??????? CHYBA??? więc WITAM
Ale żeście naskrobały

Małpawzoo- wózki bardzo fajne... Ja np. w życiu bym nie wybrała wózka z małymi kołami z przodu... Ale to ze względu na warunki na naszej wsi...te drogowe tak. U nas musi być wózek klasyczny koła pompowane, stabilny dlatego ja chcę perego o taki: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: CULLA Classico VELO 2013 wózek głęboki
OCZYWIŚCIE UŻYWANY...bo na nowy w życiu mnie nie stać.... Ale patrzyliśmy na allegro i można cały komplet za 800 zł kupić. Dlatego no musisz się zastanowić jaki wam będzie najbardziej potrzebny. Pod względem takim praktycznym.
FARFALLA- SUPER WIADOMOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ewidentnie mam często mokrą wkładkę ale zaczęło się jak zaczęłam brać luteinę.,...więc jakoś nie czuję mega zagrożenia. Zresztą dokłądnie tak jest gin 2 razy na USG już poziom wód mierzył więc na pewno wyciek by zauważył...
My dziś z rana polecieliśmy na grzyby...teraz się suszą...ale nogi mi w dupę włażą

Zaraz siostra ma przyjechać więc nie poleżę...
No i dziś z córką zaczynamy katechizm wertować... Musi się nowych 5 Przykazań Kościelnych nauczyć...A że są nowe to ja razem z nią no

A I CHYBA JAKIEŚ DWIE NOWE DZIEWCZYNY MAMY??????? CHYBA??? więc WITAM

millie_101
Zaciekawiona BB
jeśli masz na myśli mnie to pomyłka. jestem od początku. czytam ale zadko się odzywam bo najzwyczajniej nie mam czasu. Teraz mam niestety go więcej, synuś dostał przymusową eksmisję do dziadków a ja leżę i wreszcie napisałam... już się nudzę tak że szok....:/
mlodamama21
farfalla super, że dzidzia cała i zdrowa! uważaj na siebie!
co robić by się nie zarazić... weź zapobiegawczo *spam* sobie pij... mój brat chorował teraz i cudem udało mi się nie zarazić...i najlepiej zamieszkajcie na pierwsze chwile w innych pokojach
jak weźmie z 2 dni leki jakieś to już mniejsze ryzyko zarażania...często myj ręce, niech nie kicha na pokój i nie kaszle tylko w chustki...
a ja zrobiłam sosik ze świeżych grzybków i do tego zaraz lece lepić kluski śląskie
jakie zapachy mmm...
co robić by się nie zarazić... weź zapobiegawczo *spam* sobie pij... mój brat chorował teraz i cudem udało mi się nie zarazić...i najlepiej zamieszkajcie na pierwsze chwile w innych pokojach

a ja zrobiłam sosik ze świeżych grzybków i do tego zaraz lece lepić kluski śląskie
millie_101
Zaciekawiona BB
nic się nie stało
to moja wina bo za rzadko sie udzielam

mlodamamo, ależ pyszności!! wpadam razem z Nikusią 
Ja dziś idę na łatwiznę i robię surowiznę z lodową na czele, a do tego pierś kurczaka w kawałkach, w przyprawie gyros podsmażona i położona na wierzchu na ciepło
Ne chce mi się ostatnio baaardzo! Do tego totalny brak pomysłów na obiad... Dzień w dzień ta sama męczarnia 
Ja dziś idę na łatwiznę i robię surowiznę z lodową na czele, a do tego pierś kurczaka w kawałkach, w przyprawie gyros podsmażona i położona na wierzchu na ciepło
mlodamama21
Millie -TAK ciebie ...Ale to właśnie tak jest jak udziela się tylko kilka osób stale a ktoś jest z doskoku...ZATEM PRZEPRASZAM
Młodamamusia - zaprosisz...
ja też się zastanawiałam czy znam ten nick
zapraszam Was

a mam pełną lodówkę swojskich wyrobów ze świnki.. kiełbaska taka chudziutka zwędzona, kiełbaska w słoiczkach zapiekana w piekarniku, pasztecik.. normalnie aż się wysypuje
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: