reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
HEJA :-)
Ale żeście naskrobały :happy:...
Małpawzoo- wózki bardzo fajne... Ja np. w życiu bym nie wybrała wózka z małymi kołami z przodu... Ale to ze względu na warunki na naszej wsi...te drogowe tak. U nas musi być wózek klasyczny koła pompowane, stabilny dlatego ja chcę perego o taki: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: CULLA Classico VELO 2013 wózek głęboki
OCZYWIŚCIE UŻYWANY...bo na nowy w życiu mnie nie stać.... Ale patrzyliśmy na allegro i można cały komplet za 800 zł kupić. Dlatego no musisz się zastanowić jaki wam będzie najbardziej potrzebny. Pod względem takim praktycznym.
FARFALLA- SUPER WIADOMOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!
J
a ewidentnie mam często mokrą wkładkę ale zaczęło się jak zaczęłam brać luteinę.,...więc jakoś nie czuję mega zagrożenia. Zresztą dokłądnie tak jest gin 2 razy na USG już poziom wód mierzył więc na pewno wyciek by zauważył...
My dziś z rana polecieliśmy na grzyby...teraz się suszą...ale nogi mi w dupę włażą:confused2:...
Zaraz siostra ma przyjechać więc nie poleżę...
No i dziś z córką zaczynamy katechizm wertować... Musi się nowych 5 Przykazań Kościelnych nauczyć...A że są nowe to ja razem z nią no :sorry:
A I CHYBA JAKIEŚ DWIE NOWE DZIEWCZYNY MAMY??????? CHYBA??? więc WITAM :tak:

jeśli masz na myśli mnie to pomyłka. jestem od początku. czytam ale zadko się odzywam bo najzwyczajniej nie mam czasu. Teraz mam niestety go więcej, synuś dostał przymusową eksmisję do dziadków a ja leżę i wreszcie napisałam... już się nudzę tak że szok....:/

farfalla super, że dzidzia cała i zdrowa! uważaj na siebie!

co robić by się nie zarazić... weź zapobiegawczo *spam* sobie pij... mój brat chorował teraz i cudem udało mi się nie zarazić...i najlepiej zamieszkajcie na pierwsze chwile w innych pokojach:cool: jak weźmie z 2 dni leki jakieś to już mniejsze ryzyko zarażania...często myj ręce, niech nie kicha na pokój i nie kaszle tylko w chustki...

a ja zrobiłam sosik ze świeżych grzybków i do tego zaraz lece lepić kluski śląskie:) jakie zapachy mmm...

Millie - :tak:TAK ciebie ...Ale to właśnie tak jest jak udziela się tylko kilka osób stale a ktoś jest z doskoku...ZATEM PRZEPRASZAM :sorry:
Młodamamusia -
zaprosisz:happy::cool2:...

mlodamamo, ależ pyszności!! wpadam razem z Nikusią ;)

Ja dziś idę na łatwiznę i robię surowiznę z lodową na czele, a do tego pierś kurczaka w kawałkach, w przyprawie gyros podsmażona i położona na wierzchu na ciepło :) Ne chce mi się ostatnio baaardzo! Do tego totalny brak pomysłów na obiad... Dzień w dzień ta sama męczarnia ;)

Millie - :tak:TAK ciebie ...Ale to właśnie tak jest jak udziela się tylko kilka osób stale a ktoś jest z doskoku...ZATEM PRZEPRASZAM :sorry:
Młodamamusia -
zaprosisz:happy::cool2:...

ja też się zastanawiałam czy znam ten nick:D

zapraszam Was:-D jak Wam po drodze do małopolski to wpadajcie kiedy chcecie:D zawsze gotuję więcej niż się zje:p

a mam pełną lodówkę swojskich wyrobów ze świnki.. kiełbaska taka chudziutka zwędzona, kiełbaska w słoiczkach zapiekana w piekarniku, pasztecik.. normalnie aż się wysypuje:D

Ostatnia edycja:
reklama
Farfalla, super wieści! To teraz się oszczędzaj i będzie dobrze :) Widać, że dzidziuś silny!

U mnie dziś ryba curry :) Idę właśnie przygotowywać :)

Do góry