reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Nadchodzą pierwsze święta mamasprzeda.pl dlatego chcemy świętować je w sposób szczególny i podarować coś od siebie innym dlatego zapraszamy wszystkich do zakupu na mamasprzeda.pl Fotogadżetów ze zdjęciem waszych maluszków. Dochód z tej akcji przeznaczymy dla dzieci, którym wsparcie na święta jest szczególnie potrzebne, przekażemy je Fundacji Dobrej Woli, która prowadzi ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci.

Zapraszmy na Świąteczny Bazarek
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta

Dla starszych dzieci gadzety z napisem "Wesołych Świąt" ... naprawde fajnie jest na Boze narodzenie zrobic cos dobrego dla innych, którym troche mniej się w życiu poszcześciło.

1897909_380687202107117_3000868947318714483_n.jpg

Hej hej. Święta i po świętach :)

Samantaa i madzia1945 ja juz malo gdzie się udzielam...nie ogarniam ostatnio.

Pochwałę się, że mój Leo raczkuje, wstaje przy meblach juz jak skończył 7miesiecy. Ma 6zebow. Jest strasznym wymuszaczem! Nie daje spać w nocy...

A co u Was?
Dawno tu nie zagladalam...nawet Was nie kojarze :( przepraszam.

Kamaa ja tu zagladalam kilka razy i cos napisalam ale ogolnie jak dziewczyny pisaly nie ogarnialam, nie wiedzialam co komu odpisac i w koncu przestałam zagladac. Teraz zaluje bo jednak fajnie wiedziec jak rowiesnicy sie rozwijaja, zawsze mozna czegos ciekawego sie dowiedziec.
Moja igunia pod koniec 8 miesiaca zaczela stawac przy roznych rzeczach, potrafi tez przejsc z lawy na kanape, ladnie raczkuje i smiejemy sie ze odpowiada na pytabia bo my cos do niej mowimy a ona taaa :-) w ogole w 9 mcy stala sie bardzo kumata, coraz wiecej rozumie

A na nie wolno reaguje? Bo Leo tak :D czyli uśmiecha się i tak robi co chce :D
Poza tym mamy ostatnio nocki tragiczne...rzuca się na całego...zastanawiał się kiedy moje dziecko będzie ładnie spalo...najlepiej w swoim lozeczku :(

Kamaa iga doskonale rozumie ze czegos nie wolno... nawet sama kreci glowa nieee i dalej siega po to co chce a ja nie pozwalam z wielkim uśmiechem na buzi:-)
Nocki u nas tez ciezkie. Najlepiej tylko cyc w dziobie bo smochek z wściekłości wyrzuca i tylko ja drazni:-(
A lozeczko... mogloby go nie byc wcale. Zasypia na cycu to ja przeloze. Ok 23-24 pobudka i juz do rana spi z nami. W dzien nawet nie ma szansy by ja wlozyc bo strasznie placze.

A jak u Was ze spaniem wyglada? Ile czasu w dzien spi maly?

No noc podobnie! 23-polnoc ląduje juz u nas... Żeby jeszcze spokojnie spał, ale albo się budzi albo przez sen się rzuca..juz nawet cycek go nie usypia.

W dzień różnie. Przed świętami spał aż 15 min! Padał wnet na stojąco, ale.p nie chciał się dac uśpić. Dzisiaj spał dobrze, do południa razem ze mną 1,5 h. A popołudniu dwa razy po jakieś 30 min na spaxerze.

Leon juz był nawet w swoim pokoju w sierpniu. Miał 1pobudke...potem miał 3dniowke i od końca września jest sppwrotem z lozeczkiem w naszej sypialni... Jego lozeczka go dosłownie parzy :(

Cześć, jeśli jest tu jakaś mama z Warszawy, która podaje dziecku Bebilon Pepti 2 DHA to odsprzedam 5 puszek po cenie przy 30% odpłatności, czyli 10,40zł za puszkę. Odbiór Służew lub Ochota. Osoby zainteresowane proszę o wiadomość na priv. Pozdrawiam :-)

reklama
Do góry