reklama
Za nas też wszystko księgowa załatwia...
Idę do sklepu po składniki na spaghetti, bo Zbysiu będzie niedługo na obiad, ależ mnie hormony rozwalają, zaraz pęknę z wkurw...
Agnis - masz za swoje, uruchomiłam fb i już się zasiedziałam, ja Cię kręcę
Idę, bo zwariuję normalnie...mdli mnie cholernie.
Alesia - no to rzeczywiście dziwna sprawa, za dużego wyboru nie dali
Idę do sklepu po składniki na spaghetti, bo Zbysiu będzie niedługo na obiad, ależ mnie hormony rozwalają, zaraz pęknę z wkurw...
Agnis - masz za swoje, uruchomiłam fb i już się zasiedziałam, ja Cię kręcę
Idę, bo zwariuję normalnie...mdli mnie cholernie.
Alesia - no to rzeczywiście dziwna sprawa, za dużego wyboru nie dali
malpawzoo
Fanka BB :)
Zaraz podjadę odebrać pościel ze sklepu, taka jest:
Alesia - ja się rozliczam przez internet i nawet jak miałam do zapłacenia podatek, to też nie było problemu, bo wyskakuje na koniec numer konta i przelewasz kasę i już. Nie trzeba nawet z tym jeździć do skarbówki.
Nifla - gratuluję wizyty
Flower - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!
Alesia - ja się rozliczam przez internet i nawet jak miałam do zapłacenia podatek, to też nie było problemu, bo wyskakuje na koniec numer konta i przelewasz kasę i już. Nie trzeba nawet z tym jeździć do skarbówki.
Nifla - gratuluję wizyty
Flower - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!
Załączniki
Ostatnia edycja:
Nikusia82
AGNIS - Bardzo fajna szafa. Ja czekam na przypływ gotówki i muszę komodę kupić bo jednak ciuchy małego porozrzucane po 3 szafach to lekka przesada.
EWA- Ja wiem, ze bolało będzie, tym bardziej, że ja mam cholernie niski próg bólu :--( dlatego myślę nad ZZO....ale jak znam życie na myśleniu się skończy
KIMKIM- Ważne, ze na obecną chwilę jest OK! Ja mam też wizytę i badania za 2 tyg i też ciekawa jestem jak Domiś przybrał?
JOASIA - EEEE no to chyba źle przeczytałam... Bo na prawdę nie ma co ryzykować.
Co do biustonosza to ja też słyszałam, że Alles MAMA najlepsze i widać cenowo spoko bo ja najtaniej widziałam 52 zł jak do tej pory...Chyba zgapię sprzedawcę od ciebie
SUSI - a widzisz to my w sumie w bardzo bliskiej okolicy bo Prusowo :-)
NIKAA - My w zeszłym roku rozliczyliśmy się wprawdzie za pomocą Biura księgowego ale internetowo...KASA w ciągu tyg na koncie a nie jak przy papierkowym rozliczeniu po ok miesiącu!!!
MAMUSIASYNKA- Ja bym się też bardzo chętnie SZYBKO ROZLICZYŁA...ale ja też dostaję pity z 4 różnych miejsc i zanim się doproszę ...A MONITUJĘ JUŻ OD 2 STYCZNIA ....TO cholera dziś koniec stycznia a my mamy tylko mężowego pita...NO RZESZ....
MALPAWZOO - Spokojnie...ja do wózeczka też wkładałam zawsze pieluszkę jedną.A POŚCIEL ŚLICZNA :-)
NIFLA - No to super, że wszytko OK, czyli zaczynasz się po woli pionizować ???
ALESIA - MNIE TEŻ biuro rozlicza i oni za nas to wysłali także SIĘ DA!!!
Ja dziś robiąc fotę brzuszka zmierzyłam i cholercia zmalał mi brzuch z 102 na 99...
EWA- Ja wiem, ze bolało będzie, tym bardziej, że ja mam cholernie niski próg bólu :--( dlatego myślę nad ZZO....ale jak znam życie na myśleniu się skończy
KIMKIM- Ważne, ze na obecną chwilę jest OK! Ja mam też wizytę i badania za 2 tyg i też ciekawa jestem jak Domiś przybrał?
JOASIA - EEEE no to chyba źle przeczytałam... Bo na prawdę nie ma co ryzykować.
Co do biustonosza to ja też słyszałam, że Alles MAMA najlepsze i widać cenowo spoko bo ja najtaniej widziałam 52 zł jak do tej pory...Chyba zgapię sprzedawcę od ciebie
SUSI - a widzisz to my w sumie w bardzo bliskiej okolicy bo Prusowo :-)
NIKAA - My w zeszłym roku rozliczyliśmy się wprawdzie za pomocą Biura księgowego ale internetowo...KASA w ciągu tyg na koncie a nie jak przy papierkowym rozliczeniu po ok miesiącu!!!
MAMUSIASYNKA- Ja bym się też bardzo chętnie SZYBKO ROZLICZYŁA...ale ja też dostaję pity z 4 różnych miejsc i zanim się doproszę ...A MONITUJĘ JUŻ OD 2 STYCZNIA ....TO cholera dziś koniec stycznia a my mamy tylko mężowego pita...NO RZESZ....
MALPAWZOO - Spokojnie...ja do wózeczka też wkładałam zawsze pieluszkę jedną.A POŚCIEL ŚLICZNA :-)
NIFLA - No to super, że wszytko OK, czyli zaczynasz się po woli pionizować ???
ALESIA - MNIE TEŻ biuro rozlicza i oni za nas to wysłali także SIĘ DA!!!
Ja dziś robiąc fotę brzuszka zmierzyłam i cholercia zmalał mi brzuch z 102 na 99...
monisia0605
Witam was!!!
zaraz sie biore za czytanie was, bo dopiero co wstalam i zjadlam sniadanie Jakos ostatnio strasznie duzo bym spala... Poszlam spac o 22 i spalam do 12 i mialam tylko ze 3 pobudki na siku. Przez to brakuje mi czasu w ciagu dnia hehe
Widzialam, ze flower jest w szpitalu. :-( Trzymam mocno kciuki za was!!!
Za wszystkie dziewczyny w szpitalach kciuki zacisniete!!!
NIEZNAJOMA 1991 Mam nadzieje, ze u ciebie juz w porzadku!
Dobra teraz ide was doczytac!
zaraz sie biore za czytanie was, bo dopiero co wstalam i zjadlam sniadanie Jakos ostatnio strasznie duzo bym spala... Poszlam spac o 22 i spalam do 12 i mialam tylko ze 3 pobudki na siku. Przez to brakuje mi czasu w ciagu dnia hehe
Widzialam, ze flower jest w szpitalu. :-( Trzymam mocno kciuki za was!!!
Za wszystkie dziewczyny w szpitalach kciuki zacisniete!!!
NIEZNAJOMA 1991 Mam nadzieje, ze u ciebie juz w porzadku!
Dobra teraz ide was doczytac!
reklama
a u nas w przedszkolu ospa więc hania posiedzi w domu tylko jak długo??? mam nadzeję że nie złapała bo wyszła w starszakach przed feriami hania juz 2 tydzien w domu siedzi....
niezznajoma- jak tam? ja bym skoczyła do gina bo Ty masz jeszcze czas na takie akcje
secreto- nie mysl o tych akcjach szpitalnych...:-(
a ja pitów tez nie mam jeszcze- myślę ze z lutową wypłatą będa to trzeba bedzie szybko wypełnić, żeby kasę oddali
moja Hania zjadła 5 dużych pierogów ruskich- no dumna z niej jestem:-) - ja tez tyle zjadłam i się najadłam. Małż ma wolne, wczoraj po 22 zjechał z nart bo drogi zasypane. Teraz odsypia ale zaraz bierzemy się za rozbieranie choinki bo jeszcze stoi
niezznajoma- jak tam? ja bym skoczyła do gina bo Ty masz jeszcze czas na takie akcje
secreto- nie mysl o tych akcjach szpitalnych...:-(
a ja pitów tez nie mam jeszcze- myślę ze z lutową wypłatą będa to trzeba bedzie szybko wypełnić, żeby kasę oddali
moja Hania zjadła 5 dużych pierogów ruskich- no dumna z niej jestem:-) - ja tez tyle zjadłam i się najadłam. Małż ma wolne, wczoraj po 22 zjechał z nart bo drogi zasypane. Teraz odsypia ale zaraz bierzemy się za rozbieranie choinki bo jeszcze stoi
Podziel się: