reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Rany jak czytam te wszystkie informacje o szpitalnych, chorych dzieciach to ciężko mi ..muszę znowu jakiś dystans złapać i optymizm

Nifla gratuluję wizyty:D

Ja mam w obwodzie 111 cm a brzuch w stożek:)

Ostatnia edycja:
reklama
Za nas też wszystko księgowa załatwia...
Idę do sklepu po składniki na spaghetti, bo Zbysiu będzie niedługo na obiad, ależ mnie hormony rozwalają, zaraz pęknę z wkurw... :no: :wściekła/y:
Agnis - masz za swoje, uruchomiłam fb i już się zasiedziałam, ja Cię kręcę :szok:
Idę, bo zwariuję normalnie..
.mdli mnie cholernie.
Alesia - no to rzeczywiście dziwna sprawa, za dużego wyboru nie dali :dry:

Zaraz podjadę odebrać pościel ze sklepu, taka jest:
130524163420661.jpg

Alesia - ja się rozliczam przez internet i nawet jak miałam do zapłacenia podatek, to też nie było problemu, bo wyskakuje na koniec numer konta i przelewasz kasę i już. Nie trzeba nawet z tym jeździć do skarbówki.
Nifla - gratuluję wizyty:tak:
Flower - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

Załączniki

• 130524163420661.jpg
    130524163420661.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
AGNIS - Bardzo fajna szafa. Ja czekam na przypływ gotówki i muszę komodę kupić bo jednak ciuchy małego porozrzucane po 3 szafach to lekka przesada. :confused2:

EWA- Ja wiem, ze bolało będzie, tym bardziej, że ja mam cholernie niski próg bólu :-:)-( dlatego myślę nad ZZO....ale jak znam życie na myśleniu się skończy :happy2:

KIMKIM- Ważne, ze na obecną chwilę jest OK! Ja mam też wizytę i badania za 2 tyg i też ciekawa jestem jak Domiś przybrał?

JOASIA - :sorry2::sorry2: EEEE no to chyba źle przeczytałam... Bo na prawdę nie ma co ryzykować.

Co do biustonosza to ja też słyszałam, że Alles MAMA najlepsze i widać cenowo spoko bo ja najtaniej widziałam 52 zł jak do tej pory...Chyba zgapię sprzedawcę od ciebie :tak:

SUSI - a widzisz to my w sumie w bardzo bliskiej okolicy bo Prusowo :-)

NIKAA - My w zeszłym roku rozliczyliśmy się wprawdzie za pomocą Biura księgowego ale internetowo...KASA w ciągu tyg na koncie a nie jak przy papierkowym rozliczeniu po ok miesiącu!!!

MAMUSIASYNKA- Ja bym się też bardzo chętnie SZYBKO ROZLICZYŁA...ale ja też dostaję pity z 4 różnych miejsc i zanim się doproszę ...A MONITUJĘ JUŻ OD 2 STYCZNIA :wściekła/y:....TO cholera dziś koniec stycznia a my mamy tylko mężowego pita...NO RZESZ....

MALPAWZOO - Spokojnie...ja do wózeczka też wkładałam zawsze pieluszkę jedną.A POŚCIEL ŚLICZNA :-)

NIFLA - No to super, że wszytko OK, czyli zaczynasz się po woli pionizować ???

ALESIA - MNIE TEŻ biuro rozlicza i oni za nas to wysłali także SIĘ DA!!!

Ja dziś robiąc fotę brzuszka zmierzyłam i :eek::eek::eek: cholercia zmalał mi brzuch z 102 na 99...

Ja jeszcze żadnych pitów nie mam. Ani od Męża, ani z pracy. A ja mam z 4 wydawnictw... Pewnie na ostatnią chwilę jak zawsze wyślą...

Ale mi robota nie idzie. Masakra :/ Muszę wieczorem przysiąść, bo będzie kiepsko.

Witam was!!!

zaraz sie biore za czytanie was, bo dopiero co wstalam i zjadlam sniadanie :szok: Jakos ostatnio strasznie duzo bym spala... Poszlam spac o 22 i spalam do 12 i mialam tylko ze 3 pobudki na siku. :szok: Przez to brakuje mi czasu w ciagu dnia hehe

Widzialam, ze flower jest w szpitalu. :-( Trzymam mocno kciuki za was!!!
Za wszystkie dziewczyny w szpitalach kciuki zacisniete!!!

NIEZNAJOMA 1991 Mam nadzieje, ze u ciebie juz w porzadku!

Dobra teraz ide was doczytac!

reklama
a u nas w przedszkolu ospa więc hania posiedzi w domu tylko jak długo??? mam nadzeję że nie złapała bo wyszła w starszakach przed feriami hania juz 2 tydzien w domu siedzi....

niezznajoma- jak tam? ja bym skoczyła do gina bo Ty masz jeszcze czas na takie akcje

secreto- nie mysl o tych akcjach szpitalnych...:-(

a ja pitów tez nie mam jeszcze- myślę ze z lutową wypłatą będa to trzeba bedzie szybko wypełnić, żeby kasę oddali

moja Hania zjadła 5 dużych pierogów ruskich- no dumna z niej jestem:-) - ja tez tyle zjadłam i się najadłam. Małż ma wolne, wczoraj po 22 zjechał z nart bo drogi zasypane. Teraz odsypia ale zaraz bierzemy się za rozbieranie choinki bo jeszcze stoi:szok:

Do góry