reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

właśnie się staraliśmy, ostatni sex wczoraj o 12 w nocy więc prawie dwa dni odpoczynku dla plemników. Wczoraj taki przezroczysty "glut" mi się ciągnął taki baaaaaaaaardzo rozciągliwy(czyli wczoraj miałam szczyt), dzisiaj zaś wodnisto ale baaardzo ślisko ! szyjka średnio nisko otwarta i taka niby twarda ale po bokach bardzo miękka, teraz twardnieje albo mięknie ale w okół niej w pochwie bardzo miękko. czyli najprawdopodobniej dzisiaj miałam owulację ? :-):-):-) dobra interpretacja ? czy znowu mi się coś pokićkało ? :p
na wszelki wypadek za dwa dni powtórka ! bo jutro raczej za wcześnie, co miało się dzisiaj dostać na dzisiaj lub na jutro to się dostało 15 minut temu... xd

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej

Cały czas Was czytam

Jeśli zarodek lubi cieplutko, to ja mam ponad 37 stopni od 3 dni:eek: I padam codziennie twarzą w poduszkę, nie mam na nic siły. Za wcześnie qrczę na takie efekty, więc albo grypa albo bliźniaki:-D

Buziaski

kasiu, pisałam Ci już że tak dokładnie to owu nie przewidzisz co do dnia (bo owu wcale nie musi występować dzień przed szczytem), ale co do szczytu to tak masz rację :tak: szyjkę badaj najlepiej wieczorem o tej samej porze, bo w ciągu dnia "skacze" często

mili, super, że wszystko ok, jakie śliczne Maleństwo...tak jak narazie żadna nie zafasolkowała, mamy zastój :sorry:

kociatka, to że masz temp. ponad 37 st od 3 dni o niczym jeszcze nie świadczy, wszystko zależne jest od tego jaką temp miałaś przez cały cykl, mierząc o stałej porze przed wstaniem z łóżka :tak: ale oczywiście, życzę Ci, żeby to było "to"...mocno zaciskam kciuki

Dzień Dobry

Dotkass, żaden zastój, zobaczysz że w czerwcu się posypiemy:-D
Tempka to oczywiście dużo za mało, więc mówię, że albo grypa...:-p Ale to 4 dzień a kataru ani widu ani słychu. Normalna tempka to 36.4 - 36.6, ale oczywiście NIE mierzona o stałej porze, więc można zapomnieć. Pozostaje jedynie czekać i ufać kobiecej intuicji:rofl2:

Mili gratulacje i niech Ci dzieć zdrowo rośnie!

Buziasy

Witam was kobitki :-)
Ja wlasnie zrobilam sobie kawke by sie tak juz do konca wybudzic gdyz w nocy 2x wstawalam raz do dziecka a raz zachcialo mi sie do lazienki jak i pic :happy2:
Maly mi dzis tak rozrabia jak nie wiem co az ciezko go czasem uspokoic bo chce wszystko po swojemu ukladac,czyli inaczej mowic wszystko rozwala po salonie do tego tym sie cieszac jak mu sie zwroci uwage:-p
Pojutrze przyjedzie na kilka dni jego ojciec chrzestny bo jak to okreslil, chce go obsypac prezentami gdyz nie mogl przyjechac na jego urodziny z Aten no zobaczymy, poniewaz moja matka chrzestna mi rowniez mowila ze zrobi mi na urodziny prezenta i do dzis go nie widze czyli od marca,nie bym sie o niego prosila bo taka nie jestem ale sama sie zarzekala ze mi zrobi prezent urodzinowy,no nic moze za rok :-D

Dzis mnie boli brzuchol jak na @ jak i mam ochote na slodkosci wiec tak mysle ze to jednak @ przyjdzie, jedynie moze woli raz przyjsc ze sluzem,sama juz nie wiem, wiec tak na nia czekam na razie i wrecz modle sie by jednak nie przyszla :-)

witam się!
00020385.gif

No i ja się witam,

Mało silna dziś niestety, jakaś taka rozbita jestem...całą noc była burza i to na dodatek waliło gdzieś w pobliżu, raz jedna raz druga rzeka ściągała (Bug i Narew) mieszkamy pomiędzy...raz jak jeb... to korki wywaliło, a jasno w całym domu było :szok:

leżałam wczoraj w łóżku i nagle przed północą nabrałam takiej ochoty na bułkę z pasztetem z pieczarkami i pomidorkiem, że nie mogłam odpuścić wciągnęłam ją szybciej niż zrobiłam :-D:-D:-D

kociatka, ale Ty wiesz, że wyższa temperatura świadczy o ty, że owu była, a nie o tym, że jest ciąża, prawda :tak:przynajmniej nie na tak wczesnym etapie...obyś miała rację, że w czerwcu się posypiemy i grupowo przejdziemy na inny wątek :-)

helloooooouuuuuu :-p;-):-D

reklama
Ja mam rowniez taka nadzieje ze w czerwcu wszystkie przejdziemy razem na inny watek tematowy i opuscimy staraczki, jeszcze troche a wszystkie sie dowiemy co tam w nas drzemie :happy:
Ja sie jeszcze boje testowac ze moze byc za wczesnie i tez to ze moge sie rozczarowac testem i jak zwykle szukajac wowczas niedokladnosci testu ciazowego a nie biorac wowczas pod uwage ze to moglam ja nie zajsc w ciaze a nie ze test sie pomylil ;-)
Ja sie rowniez i napalilam na ta ciaze przyznaje sie bez bicia i nie zdziwilabym sie jakby sie okazalo ze to moj organizm teraz daje mi zludy ciazowe.
Jak przyjdzie @ to wiadomo nawet testowac juz nie bedzie trzeba i moze to ciut lepiej przyjme niz widzac (-) na wydruku od lekarza :-)

Do góry