reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ciezarowki jak u Was z checia na przytunanko? Dla mnie sex moze nie istniec... Przed ciaza przynajmniej 2 razy w miesiacu mi sie chcialo, teraz nic a nic. Mm probowal jakies 2 tyg ale taka susza, ze nic z tego nie wyszlo:( Macie jakies rady? minie? W pierwszej ciazy moglam non stop, 4 razy dziennie!

Dzień dobry :)

ochotę to ja może bym i miała, ale niestety nie mogę jeszcze, może gin pozwoli po kolejnej wizycie.
Dzisiaj leniu****emy z Piotrkiem, bo w szkole wolne, za pół godzinki idziemy na spacer, chociaż nie wiem jak daleko mnie nogi zaniosą, bo nie mam siły na nic, zadyszki dostaję po 100metrach. Wkurza mnie to, przed ciążą w świetnej formie, a teraz jak staruszka...

Testy owulacyjne owulacyjny 15 szt +3 test ciążowy (1871069553) - Aukcje internetowe Allegro
CIĄŻA? 20xTESTY OWULACYJNE+INSTRUKCJA,EXPRESS (1829696862) - Aukcje internetowe Allegro

te miałam i nie działały.
A te do których link podałaś, miałam w takim samym owulacyjne i też nie działały.
JEśli chodzi o test ciążowy to inna bajka, bo kreseczka może być jaśniejsza, a na owulacyjnych ciemniejsza. No i na tych wszystkich owulacyjnych nigdy nie była ciemniejsza, mimo iż na tym lepszym była ciemniejsza.
Dlatego już nie kupuję tych testów.

a wydaje mi się że te mogą być dobre :
25 Ultra sensitive Egens Brand Ovulation tests | eBay
na ich stronie jest napisane że mają czułość już od 10mIU
ale ich nie używałam więc nie powiem na 100%
Wiem że w innych jest 25mIU przeważnie.
Napisałam do tej kobitki, ciekawe czy odpisze.

Mou te testowe co wkleiłam ciążowe je własnie mam i na nich wyszedl mi cień... te z tym okienkiem... dlatego chciałam spróbować inne...
co do tych co Ty wkleiłaś ja je miałam i są do dupy... tylko czułosć 25 miałm... nigdy mi 100% pozytyw nie wyszedł...

No właśnie o tym napisałam że są do dupy. Nikomu nie polecam...
ale... mi nawet na tych ciążowych co Ty masz nie wychodził mi nawet cień cienia !!! Nigdy !!!! A też je miałam!!!! Co ja gadam - mam je :):):) i ani cienia na ponad 20 tych testach!!!
Oj Pajkaa..... :-) skocz no po jakiś inny do apteki co?

Miałaś te EGENS testy? o tych mówisz że je miałaś?

Przyszło właśnie clo od Trix!!! szkoda że nie przyszło dwa dni wcześniej :-) No nic ale ten cykl będzie króciutki więc ok :)
Dziękuję Trix!!!

Ostatnia edycja:
hej laski:)

Pajkaa ja kupilam clear blue na allegro u tego goscia http://allegro.pl/profesjonalny-test-ciazowy-clearblue-ostatnie-szt-i1864408099.html
k
osztuja 7,5 zl sztuka wiec tanio i mi na 4 dni przed planowanym okresem juz pokazalo leciutka kreske wiec byly szczesliwe;) polecam:)

Ollena a mi sie nawet chce poprztulac ale moj M przeziebony i nie chce sie zarazic;/ a w pierwszej ciazy najpierw byla zagrozona wiec zakaz pozniej juz dostalismy pozwolenie ale w jakims 7 miesiacu po sexie zaczelam krwawic wiec od tatmej pory juz tez mielismy zakaz a taka trauma zostala ze teraz strasznie sie boje i ciagle mysle czy cos sie nie stanie;/

reklama
Hej laski. Ale popislyscie, nie mam czasu czytac bo co chwila latam do lazienki na nie powiem jakie dolegliwosci ciazowe ;-)
Pajka - testowalas??????????????

Widze dyskusje na temat przytulanek w trakcie ciazy... W pierwszej ciazy nie mialam zadnych problemow, wiec bylo ok :-) nawet dzien przed wywolywaniem porodu na przyspieszenie akcji ihihihihi ;-)
Ale teraz jakos tak mam wahania, poczekam przynajmniej do poniedzialku az mnie gp zobaczy i ta szyjke oceni.

Ostatnia edycja:
Do góry