reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Pajka, Ty się nie przejmuj, bo one patrzą inaczej, poza tym one wyznaczają III fazę, czyli okres bezpłodności bezwzględnej, czyli kiedy na pewno było po owulacji...
chyba??
poza tym - one interpretują tylko tempki niezaburzone, i mają rację, że owulacja mogła być wcześniej, nie w dniu skoku. Skok tylko oznacza rosnący progesteron i zaczęcie III fazy, a nie dzień owulacji.
One Ci tylko skok wysnaczają według metody Roetzera, nie wyznaczają Ci dnia owulacji.

edit: PAJKA - JA CI RADZĘ ZAZNACZYĆ TE POZYTYWNE TESTY OWU - tzn te co były dwie wyraźne krechy. Bo one cały czas widzą tam minusy, może nie czytają komentarzy (pewnie nie...) no i jak miałaś te testy z allegro to tym bardziej te gdzie są dwie wyraźne krechy są pozytywne.

Ostatnia edycja:
ullana mam nadzieje ze szybko ci sie uda dojsc do ciebie i z calego serca zycze ci szybkiego zajscia i spokojnych 9 miesiecy...

diablica no ja sie staralam 6 miesiecy o druga ciaze wiec w sumie decyzja szybka w zasadzie od razu chcialam nastepne ale tak na powaznie zaczelam sie starac 6 miesiecy temu...i powiem ci ze bardzo sie ciesze ...pewnie na poczatku lekko nie bedzie ale na pewno jakos damy rade a skoro ty juz jestes na tej grupie to chyba decyzje juz podjelas prawda?;)

Widzę widzę, a ja dalej głupia ze swoim wykresem.......

Ja myślałam, że to prostsze jest... W życiu nie pomyślałam, że będę musiała NPR stosować, i że będą z tym takie problemy.......

co znaczy rzezowa??

reklama
Do góry