reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
:-D:-DCzesc dziewczyny:-D:-D

:tak:Kasiu2005 mi sie cos wydaje ze w tym miesiacu, to @ nie dostaniesz. Beda na tescie II wyrazne krechy- te zupki chinskie, duzo daja mi do myslenia.
:-DDorotko za Ciebie tez trzymam kciuki.
:tak:A co u Mamusiasynusia ?

:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

:-DIzabelko moje gratulacje.:-D:-D:-D:-D:-D

:-DWszystkim zycze milego wieczorku.

nono moze wsyztskie,,ja sie dopiero po świętach pisze,,chyba ze cud jakis bedzie z nieba,,hehe

kasia to ty nastepna testowniczapowodzonkaaa

dziekuje dziewczynki
zycze wam tego samego
tesciku nie mam na zdjeciu, bo rano robilam o 5 i mi zdjecie nie wyszlo, potem kreska byla za slaba
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla was:)

dziekuje dziewczynki
zycze wam tego samego
tesciku nie mam na zdjeciu, bo rano robilam o 5 i mi zdjecie nie wyszlo, potem kreska byla za slaba
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla was:)
nie dziękujemy,,powodoznka ,,oby było lekko w ciąy i przyjemnie,,hehee
a kieyd do ginka sie wybierasz??:-)

a fluidki łapie na zaske,,juz mam od mamusi i teraz od ciebie>?? zapełnie sobie cąły słoik:-p:tak::tak:;-);-)

[B:tak:Kasiu2005 mi sie cos wydaje ze w tym miesiacu, to @ nie dostaniesz. Beda na tescie II wyrazne krechy- te zupki chinskie, duzo daja mi do myslenia.

hehe,poważnie?? To ja ide po kolejną wieczorna porcję zupki chińskiej, hihi. no z Szymonkiem w pierwszych miesiącach aby uniknąć mdłości wieczornych wcinałam zupki(mialam poznowieczorne modlitwy nad wc),poza tym , na studiach zawsze po jakies zakrapianej imprezce,następnego dnia tylko zupki mnie ratowały.
A generalnie tego nie jadam..brrr

No a z obiawów, wieczorem doszedł mi kolejny,ale nieznany mi wcześniej ból-pachwiny. Tak jakby skurcz,ale ognisko zapalne nie jest w samej pachwinie ale promieniuje skądś, jakby z góry, jajnika? Pierwszy raz tak mam.Znacie to może??
No i od rana ból plecków w dolnej części kręgosłupa-ale ten objaw to znam, hihi
Aaaa...i tempka wciąż się utrzymuje, 37,2, no ale pewnie jak spadnie to juz na amen

No te dwie fasolki pozytywnie mnie nastawiły..ale zapewnie nie ma tak dobrze i pierwsza w kolejności niedozafasolkowania pewnie będe ja. No nic, puki co czekam sobie grzecznie na @ i idę po zupkę.

Dorotkowidziałam że tempka Ci mocno spadła..ojoj,no szkoda wielka..ale wiesz co, w ostatnim cyklu też Ci tak spadła i co? Miałaś bardzo późną owu, pamietasz? Wiec moze zanim nie przyjdzie wredota,działaj z mężulem dalej ku przyjemności? Kto wie,jakie niespodzianki sprawia Ci organizm. No i mam jeszcze jedną teorię, bardzo możliwą, masz termometr elektyczny-może on się zrypał????? :confused:

Ewciawiesz..cuda się zdarzają

Gwiazdeczkono jazne,zapisuj się na listę

Izabelko łapię, łapię i chowam do zamrażalki żeby do stycznia wytrzymały :-D. A w między czasie jeszcze od reszty staraczek zafasolkowanych wyłapię i nie będzie szans na " nie zaciążenie" haha.
Kasiu_2005 no owulka to już w tym cyklu na bank była, więc no niestety. Nio chyba, że się podwójnie owulacyjny cykl szykuje :-);-) (nio co, pomarzyć morzna no nie :-p?)

reklama
Izabelko łapię, łapię i chowam do zamrażalki żeby do stycznia wytrzymały :-D. A w między czasie jeszcze od reszty staraczek zafasolkowanych wyłapię i nie będzie szans na " nie zaciążenie" haha.
Kasiu_2005 no owulka to już w tym cyklu na bank była, więc no niestety. Nio chyba, że się podwójnie owulacyjny cykl szykuje :-);-) (nio co, pomarzyć morzna no nie :-p?)
nono ja tez na styczen trzymam,,powodzonka,,,,

no dobra spadam,,hehe
papaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry