reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
hej dziewczyny :0 dawno mnie tutaj nie było ... tym którym pokazały sie kreseczki gratulacje :)
mam dziwny problem ja odkąd pamietam mierze sobie temperaturę dowcipnie i zawsze wiedziałam na czym stoje wzrost to owu jak juz spadałą to wiedziaąłm ze przychodzi.... a teraz cos mi sie porobiło nie wiem czy to nie ma wpływ to że miesiac temu miaąłm przedwczesne poronienie... a wiec postanowiłąm że nie bede mierzyc sobie juz temperatury i pozostawie to losowi nie do konca tak było tam 2 3 razy w tygodniu mierzyłam co do owu była bardzo wysoka temperatura potem zmierzyłam jeszcze raz była wysoka czyli normalnie jak zawsze a potem przestałam i zaczełam mierzyć ostatni tydzien przed @ i co mnie zdziwiło poniedziałek piątek tem36.5 sobota 36.6 niedziela 36.7 i przyszła @ chodz cieżko mi to nazwac bo jest to plamienie takie konczacego sie okresu a dzis 36.8 prawie. czy mogło mi sie wszystko poprzestawiać przez tamten miesiac bo temperatura dosyć dziwna jak na okres.....

Mou może się mylisz, ale do gina się umów i walcz o badania

Mój dzisiejszy test jest tak samo blady jak wczorajszy, mimo ze poranny

Picture0015.jpg

Moniś, krecha ewidentnie jest :)
u mnie temp spadłą na łep na szyje... czekam już tylko na @
a w grudnia na prezent gwiazdkowy :D bo z następnego cyklu wyjdzie mi termin opk22 grudnia :)

Ania, śliczna dzidzia :)

Czarni - spójrz na moje wykresy. One są dopiero dziwne podczas @, przeważnie mam wyższą tempkę podczas @ niż przed. Dlatego wcale już nie mierzę w te dni żeby się nie denerwować. A to że masz wyższą w trakcie, to świadczy że poziom progesteronu jest jeszcze wysoki i dopiero zacznie spadać, u niektórych spada już przed @ a u niektórych nie. Nie masz co się przejmować.
Mili - no faktycznie spadła sporo. A na kiedy masz termin@?

Moniś!!!! - piękna kreseczka dziś już ciemniejsza!!!!!!!! WOOOW!!!! GRATULACJE!!! Czyli który to Twój cykl?

No ja będę walczyć o te badania, bo naprawdę mam już dość...

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, zaczynam myśleć że może jednak nie oszalałam skoro tez coś widzicie. Zobaczymy jak sprawa się rozwinie.

Mou już przeszło rok. Dokładnie nie wiem, nie pamiętam czy rok temu na Święta Bożego Narodzenia to był mój pierwszy czy już drugi. Ale z 14, (może nawet i 15) :tak: Stara wyga już jestem:-D

Ostatnia edycja:
Mou- @ powinna przyjść 9 marca, ale własnie przyszła.. i dobrze. Jak już miała przyjść to ,lepiej wcześniej niż popźniej

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, zaczynam myśleć że może jednak nie oszalałam skoro tez coś widzicie. Zobaczymy jak sprawa się rozwinie.

Mou już przeszło rok. Dokładnie nie wiem, wiem, nie pamiętam czy rok temu na Święta Bożego Narodzenia to był mój pierwszy czy już drugi. Ale z 14, (może nawet i 15) :tak: Stara wyga już jestem:-D

To może mi też się uda he he ;P

Właśnie dzwoniłam do lekarza, i nie mogą mnie nigdzie zapisać, bo system im padł :baffled: mam zadzwonić po 14.

reklama
jestem juz po wizycie i mam 3 pecherzyki :D na prawym jajniku na lewym nic nie ma ale no coz na prawym sa to jest nadzieja ze hmmm nie przekiwtam bo tego sie najbardziej balam chyba myslac o swoich wynikach
co prawda mam podobno bardzo male jajniki bo 1,8 cm a powino byc 2,5 do 4,5 cm ale coz hmm mam jakies leki brac od nastepnego cyklu ale nie pamietam nazwy.
Pecherzyki podobno tez sa male jak na 8dc bo maja 2 po 2mm 1 3mm
ale coz wazne ze sa.

Lukna mi tez gin na wyniki spermogramu i tez uznal ze ten urolog malo kompetenty jest bo nie napisal ile jest plemnikow tylko napisal ze jest ich malo, no i ze ab niema ruchu tzn 0% i 70% prawidlowej budowy. i o to caly spermogram ok jeszcze bylo ilosc 2ml, no i ph 7,6 i lekocyty 5,6
mam przyjsc w piatek na badanie znow jajeczek i mam przyniesc sperme mojego ,,emka´´ i luknie i powie cos wiecej.

Urosla we mnie nadzieja :) wiem ze nie jest najcudowniej ale jest dobrze :D

Do góry