reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

dzien dobry...
ja po pracy,dizonek zlecial,,,3 lekje
jutro njagorzej,do 15 zajecia i jeszcze zebranie,rada,,buuuu

Oj widze,ze testowan bedzie,,ooj bedzie sie dzialo,,super

trzyam kciuki za was wsyztskie,,,ale fajnie,,zpaowiada sie mily pocztaek wiosnyyy

reklama
Dziś dowiedziałam się, że moja przyjaciółka jest w ciąży!!!Ale fajnie by było, gdybyśmy obie przechodziły przez ciążę w tym samym czasie... :sorry2::sorry2:

to jeszcze wszystko przed Tobą :tak::-):tak:

Ewcia , troszke Ci zazdroszczę tego wolnego, ja od czwartku męczę się z mało sympatycznym facetem z kontroli wewnętrznej, juz 3 dni mi głowe zawraca, a to nie koniec, teraz przyjdzie w środe i zobaczymy czy to juz koniec czy nie , poprostu ..................................................... głowa kwadratowa :szok::no::szok: ale piatek biorę wolne, niech sie wali i pali ale trzeba odpocząć :cool2:

spokojnego wieczorku :cool2:

jarzebinko masz racje odpocznij i olej ich,,bo oni sie tobia nie martwia,,a ja no wiem wiem mam dobrze,,a dizsiaj podwyzke 200zl brutto dostalam,,tzn od 1 kwietnia,,,hmmm chyba googg:-p:tak:

ja zmykam aaa

ile by tej podwyżki nie było, ale zawsze coś :tak:za chwilę prąd podrożeje, więc pewnie jej nie odczujesz, więc ciesz sie póki możesz :tak::-)

miłych snów :cool2:

PS. ja jeszcze czekam na męża, bo poszedł na piłke i za chwilke też zmykam, :happy2::cool2:
pa pa

no dokladnie zawsze to cos wiecej,,ile by nie bylo to sie ciesze...

ja tez sie krece,,ale juz zmykam,,bo synke usnal,ide kapku,,i aaaa

dzień doberek !!!
a dzisiaj śniegiem zapodaje :baffled: synek mi już zapowiedział sanki popołudniu :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

miłego dnia :rofl2:

Leika, Gwiazdeczka i jak dzisiaj przedstawia się sytuacja z @ ?????

Dzień dobry Jarzębinko:-)
Rzeczywiście u nas pada śnieg, a ja już kozaki do szafy włożyłam:szok:.
Gwiazdeczko, Ewciu jakieś newsy? Trzymamy kciuki;-)

Dzień dobry!

jarzebinka - u mnie @ już dawno niet, a do nowej, to jeszcze ho ho... ;-)

Śpiąca jestem, próbuję się kawą dobudzić :sorry:

reklama
Do góry