reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ullana...ja nie mogę...GRAAATUUULAAACJE...!!!!!!!!! Jak ty to zrobiłaś kobieto???!!!
Ale patrz..jednak to prawda, ze w przypadku ciąży bliźniaczej objawy np. mdłości są bardzo nasilone.

U mnie na razie spokój...chociaż jest jeden plus - mam od kilku dni fantastyczny biust hihi...ale boli i mam wrażenie, że zarazz wybuchnie.
Mdłości na szczęście sporadycznie i delikatnie. Siedzę teraz sama w domu, M będzie wieczorem, Pietruszek dopero jutro.

A w ogóle to chciałaby, żeby już był 6 września, bo wtedy ma wizytę u ginekolga.

MUO - to może moje mdłości sobie wzięłaś? ;)

MOU 2 tyg od terminu @ wyszedl mi test, tydzien wczesniej zero, ani cienia nie bylo.
Sweety ja najbardziej tych piersi sie boje...terazniejsze odpowiadaja mi bardzo, bardzo, lubie miec malutkie, najbardziej to lubie w chudnieciu. Cala ciaze nienawidzilam mojego biustu:(

Nie chce nic mowic ale ja juz jestem zalamana, ze przez ta moja popitolona owulacje mi nie wyszlo:( nie wiem jak zniose kolejne miesiace staran i przede wszystkim to oczekiwanie do stycznia:(

Ostatnia edycja:
noooo, ja też jestem w szoku.....i sie nie mogę otrząsnąć......nie mam pojęcia czemu...
w rodzinie nie było nigdy bliźniąt, ani u mnie ani u A.
teraz będą te trojaczki, o których pisałam i tyle, więc chyba jakaś kumulacja w rodzinie :szok:

leżę, bo kiepsko dziś się czuję tak ogólnie, jest niskie ciśnienie i taka jestem sflaczała....no i przeżywam strasznie te dwa ziarenka

Mou - pierwszy test robiłam 3 dnia @ i nic....może jakiś cień był ale dopiero po godzinie więc nie brałam na serio
potem robiłam betkę, była niska, ale ciążowa, coś chyba 11,2.....potem robiłam betkę jeszcze 2 razy i był już bardzo duży przyrost
i test kazali mi robić w szpitalu, to wg moich wyliczeń był 3tc+ kilka dni i też mi nie wyszedł, dopiero jak beta była duża, to mi uwierzyli, ze jestem w ciąży
i robiłam test już w 4 tc, żeby mieć jakiś dowód dla rodziców ;-) i dopiero były II :-)
także dziwnie
ale testy miałam tez o czułości 25

różnie wychodzi u każdego
lekarz mi mówił w szpitalu, że jak mam @, to test może nie wyjść szybko

więc, jak nie masz tego czulszego, to jeszcze poczekaj z testowaniem MOU, ale objawy oby były na ziarenka :tak:

sweety - zebys Ty jeszcze miala racje co do tych mdlosci, ze z blizniakami sa silniejsze, bo ja tu drugi dzien po terminie @ testy negatywne, ale za to mdlosci i oslabienie ogolne ze szok. leze caly czas, wstalam na chwile ale zrezygnowalam i znowu leze ... dlaczego nie bylo czulszych testow??? chyba zamowie sobie jakies to beda na srode.... co ja gadam - @ zaraz ni stad ni zowad sie pojawi a ja kolejne testy chce kupowac... ech!

reklama
Do góry