reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Wpadam jak zwykle na chwilunie żebyście o mnie nie zapomniały ;-)
Jak dobrze być w domku ! :happy:
Praca niedługo do grobu mnie wpędzi :dry: ( tfu tfu tfu )

a wiecie , co mnie dziś spotkało - oglądam sobie gazetkę ( "oliwię" ) a tam Szymon z Ignacym :tak: hehe jaki ten świat jest mały ;-)

ok lece czytać co u Was i spadam spać

buuuuuziaki :-)

reklama
Hej żyje jeszcze
Ale już padam na pysk
jeszcze poczytam z 5 minut i spać.

Boziu ja chce spać!!!
Noce sa koszmarne (Domisiosa ząby i gorączka, sraczka, rigoletto) plus Mi. No i Lucky zesikał sie w wyro, a tego to nigdy nie było!
Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Help
W takich sytuacjach normalnie mam ochotę uciec, ale dzien dziś juz był prima. Tylko snu mi brak i kawy!!! A nie moge bo cycolę:-(

Aenye jak u Ciebie??? Ściskam
Wszystkie ciężarówki bardzo pozdrawiam.
I wszystkie co za mnie trzymają kciuki i pamiętaja o mnie buziam w oba poliki.
Moja dzidzia ma już miesiąc ło raju:baffled::sorry2::laugh2::rofl2:
Atol Squo sto lat wam!!!
Cosmo gratuluje bardzo!!!

Cosmo wielkie gratulacje!!!!
Sto lat dla Atol i Squo!!!

Nieistotna glowa do gory , niestety nadszedl okres ze diabelki wchodza w nasze dzieci, u nas tez klucze the best. Przed wyjazdem do PL mala sie bawila kluczami na podworku od domu mojego taty, no i zginely. Walnelam scieme ze nie wiem gdzie sa bo przeciez ie mowiem tacie ze matka taka nieodpowiedzialna i pozwolila sie dziecku bawic,aby miec swiety spokoj i sie pakowac.Po tygodniu nerwow koszac trawnik znalazl je :-D

Ja mam cd zapalenia ucha ale juz po lekarzu i biore antybiotyk

Lucky powodzenia!!!

Witam z kawa

Stygnie wiec pic szybciutko.

Wiecie co kiedys jak ktos pytal o imie mego najmlodszego to reakcja na nie byla"JAK???" i powtarzalam ze 3 razy za nim ktos zalapal.Teraz jest to dla wszystkich juz normalne imie i powtarzac nie musze ... wiecie moze czemu??:rofl2:

halo Miśki :-D

my z okazji wolnego tzn mąż na wypowiedzeniu (ma urlop) a ja L4 postanowiliśmy odmalowac mieszkanie bo już było wszystko obkopane i brudne i teraz jest super

co do zmiany pracy A to przechodzi do innego banku za lepsza kasę :tak:

dziewczyny mam pytanie czy spotkałyście się u jakiejś swojej kumpeli, przyjaciólki itepe że miała dwunaczyniową pępowinę ?? bratowa jest w 23 tygodniu ciąży i teraz na usg jej to wyszło a lekarz raczej nie udzielił wszystkich informacji a w necie pisza takie ciu lstwa że aż strach to czytać:angry:

za wszelkie info bardzo dziękuję

a Kasiu Z gratuluje dla drugiego chopokoa :-D:tak::-D

ejo

milka ja nic nie slyszalam o dwunaczyniowej pepowinie

squo, opowiesci z narnii;-)

nic nie moge zrobic, glony mnie wzywaja pa

Ksiaze Kaspian :-);-).
O dwunaczyniowej pepowinie nie slyszalam nigdy niestety, ale na jej miejscu do innego lekarza bbym poszla na konsultacje.

Nasz kotka urodzila trzy koteczki. Placze jak pomysle, ze stary je zaraz zawiezie do schroniska. Nie znalezlismy dla nich opiekunow, a nie mozemy wyladowac z 5 kotami, bo oszaleje.

a w ogole to dopiero wstalam, dziewczyny daly mi pospac za wszystkie czasy:-).

Witam dziewczynki!!!
My wczoraj z pracy juz o 2 zostalismy zwolnieni, wiec super bylo, poszlismy z Agatka na 3 godzinny spacer, najpierw zaliczylismy osiedlowa piaskownice, a potem wypad przez lasek nad malte, zrobilismy kupe zdjec pozniej pewnie cos wstawie na gaelrie, Agatka zoistala wymeczona bo caly spacer bez wozka, ze na koncu juz marudna sie zrobila i trza ja bylo na rece wziac ;) a ja potem jeszcze spotkanie z kolezanka ze studiow mialam, bardzo fajnie bylo :)

Lucky oj wierze ze potrzebujesz pospac, mam nadzieje ze dzieci jakos na to pozwola, trzymam kciuki zebys sie wyspala...

Nonek szkoda kotkow, a moze jakies ogloszenie dac o kotkach??

Kinga spokojnie, wiesz jak to jest czasami, u cieebie sie dobrze uklada wiec dziewczyny czytaja i przyjmuja do wiadomosci ;) tak mi sie wydaje ze czasami jest, ja tez czasami cos pisze i nie ma reakcji ale bez przesady nie jestesmy tu jedyne i tza to zrzumiec ;) buzka dla ciebie

reklama
Kinga spokojnie, wiesz jak to jest czasami, u cieebie sie dobrze uklada wiec dziewczyny czytaja i przyjmuja do wiadomosci ;) tak mi sie wydaje ze czasami jest, ja tez czasami cos pisze i nie ma reakcji ale bez przesady nie jestesmy tu jedyne i tza to zrzumiec ;) buzka dla ciebie
miło że chociaż Ty napisałaś! ;-)thx!

u mnie ok wszystko, na 17 ruszmy z mężem na impreze grilową:-)

Do góry