reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Witam

jeszcze raz dziekuje za mile powitanie.Minie troche czasu za nim was poznam.

Gratuluje autem dziewczyna nowych(sorry ze nie wymieniam z imienia ale jeszcze was nie rozrozniam)

Dobra ide gary ucalowac bo obiad sie sam nie zrobi.;-)

reklama
Lucky kochana trzymaj sie!! A wlasnie ktos Ci pomaga??

No super ze Aenye wraca, mam nadzieje ze sie odezwie ;)

Witaj Squomage!

Hehe, Dita lamentator ;-) Zwolnili ją i od razu pracę znalazła :tak: Super wielkie gratulacje - donoś jak tam dalej w nowej pracy leci :-):-)

Witaj Squomage :happy:

Luckymama - dużo zdrówka dla twoich maluszków, oby szybko zdrowiały. Buziaki wielkie :happy::happy::happy:

U mnie potworowi katar generalnie przeszedł, za to załapał jakies zapalenie spojówek - wczoraj byliśmy u lekarki, dostał antybiotyk i już nie ropieją oczka, no i spał ładnie do 7 rano (a wczoraj juz o 5:00 się obudził). Oczywiście pewnie się zakaził sypiąc sobie piach w oczy. Na szczęście choroba mało uciążliwa i szybko wyleczalna.

Skontrolowałam żłobek podblokowy, ale nieee jest fajny. Ogólnie zero pomysłu na cokolwiek, zero zorganizowania. Zajęć żadnych nie przewidują (zobaczymy ile będzie dzieci i w jakim wieku to się pomyśli), jedzenie nie zorganizowane (bo na razie są same dzieci co jedzą słoiczki), jest jakaś babka co pracowała w przedszkolu w Anglii (też tak trochę średnio, bo co ona niby zna z programów przedszkolnych w pl?) Ogólnie nikt nic nie wie i wyjdzie wszystko w praniu. To ja serdecznie dziękuję, niech sobie eksperymentują na obcych dzieciach, nie moim. ;-)
No i chyba żłobek na chełmie wybierzemy, co chodzi Lilu, jest sprawdzony, uruchamiają tam kamery, że będzie można przez net obejrzeć, ma swój plac zabaw, zresztą dzieci tam dużo na dworzu są i mało chorują (lilu miała 3 razy katar, w tym raz z gorączką 1 dzień, więc nic poważnego jej nie było, a po 2 miesiącach przestała chorować całkiem). Musimy tam pojechać obgadać co i jak.

Polecam książkę - dostaliśmy w prezencie:
2556-2

Są układy choreograficzne, jak tańczyć różne piosenki. Piotruś na krasnoludkach piszczy z radości, normalnie maxxx. :-D:-D

Nonku i jak egzaminy?????
Ja zdałam jakimś cudem :szok::tak: nic nie powiedziałam dukałam jak dziecko w przedszolu,połowy zapomniałam i dosłownie glupoty pitoliłam:baffled::baffled:
a najśmieszniejsze było to że rano stwierdziłam że nic nie umię i nie idę:sorry2:
pierwsze dzwoniły za mną koleżanki a potem sama Dyrka że mam przyjść bo jak nie to po mnie przyjedzie i mi do szmat nakopie!!!!:szok::szok::-D:-D:-D

Czarna, super wieści, dobrze że poszłaś :-) Moją kuzynkę na maturę ciotka w piżamie wiozła, też spanikowała rano :tak::-D Wielkie gratulacje, Czarna!!! :-):-):-)

Przede wszystkim Czarna GRATULACJE!!! Super ze dalas sie jednak wyciagnac na ten egzamin, lepiej sprobowac i w najgorszym wypadku nie zdac, niz nie zrobic nic

Maja super furka lubie takie duze samochody ;)
A my juz mamy wyczekany aparat w wlasnie taki

swiatobrazu.pl - Nowy Sony Alpha 350

jak dla nas wystarczy, nie jestesmy mistrzami fotografii, ale tez nie zupelnymi laikami wiec mysle ze bedzie nam dobrze sluzyl ;)

reklama
Kinga, Maja Gratulacje nowych autek :tak:, szerokiej drogi życzę:tak:
Maja udanej podróży i super wypoczynku życzę
Dita...... normalnie .......bez komentarza..... GRATULACJE a mówiłam korzystaj z wolnego bo praca niedługo się znajdzie;-)
Lucky dasz radę... a co nie;-), niedługo wszyscy się przyzwyczają i chłopaki nawet się nie przekręcą na drugi bok jak do małej będziesz wstawała... i pomyśl za rok mała będzie urwisowała razem z chłopakami:tak:

Czarna gratulacje ......eeeetam pewnie coś powiedziałaś sensownego....a może urok osobisty zadziałał;-)

Nonku a jak u Ciebie dzisiaj , gratki za wczoraj:tak:

Kasia ... fajnie rytmika dla smyka od 3-6 lat:-D, a mały daje czadu mając roczek z hakiem:-D
ja też bym dała małego tam gdzie Lilu:tak:

Agaton ładne cacko, a jaki wyświetlacz - ekranik - fajowy

witam nową grudniówkę Squomage - troszkę ciężki ten nick:happy:

a u nas chyba ok.....a chyba bo ja troszkę dziwnie się czuję jakieś bóle w klatce piersiowej + dziwne shizy co do tych bóli :baffled:

Do góry