reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kinga wkleilam ale nie widze tego na stronce pewno cos skopsalam.Jest tam taka wielka ramka cos takiego jak do pisania odpowiedzi tam to powklejalam.

Ditka gratulacje wielkie !!! :-)

Lucky moja najdzielniejsza z dzielnych buziaki Słońce ! :happy:

no dobra, melduję się
Nie przyznawałam sie coby nie zapeszać no i czekałam na Maksika aenye;-)
Dziś byłam pierwszy dzień w pracy - w nowej pracy.
Biuro podróży ale zupełnie nie zwiazane z poprzednim moim, byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, najpierw z kierowniczką - z którą teraz pracuję, potem z szefem, który chyba jest ok, przyjęli mnie:tak:
Na razie do końca września mam (prawie, ale bedzie ok) umowę, potem szef nie obiecuje, ale jak będzie co robić to szansa jest.
W każdym razie do końca września pracuję, kasa duuuużo większa niż w orbisie:cool2:, atmosfera po pierwszym dniu suuuuper, kurcze, wierzę że będzie ok:tak::tak::tak::tak:
A pracuję w biurze podróży ,,Agat" oddział w Lublinie- to jest jeden z czołowych przewoźników autokarowych, mam nadzieję,ze jednak będzie co robić:tak::tak::tak:
Rozegrałąś to po mistrzowsku. BRAWO I GRATULACJE
Witam
Jestem Magda mam 3 dzieci w tym najmlodszy jest z grudnia 2006.Postanowilwm do was dolaczyc czy przyjmiecie?
Witam i fajnie ze do nas dołączyłaś.
To masz wskazówki jak wkleić taki suwaczek
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/
a tu jak zdjecie
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-zdjecie-pomozcie-484/
mam nadzieje ze pomogłam
Dita gratulacje
squomage witamy:-)

a ja dostaje nerwicy-jutro idę polaka zdawać i czuje że wtopię
bo nic nie umie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie makabra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kurde ja juz bym na wc siedziała ze stresu. Powodzenia i trzymam kciuki

reklama
Do góry