reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotku, wow, super że Filipek sam usiadł :tak: Ja się doczekać nie mogę, ale ten mój niezbyt zainteresowany siadaniem jak na razie...

Piotruś się po spotkaniu rozpełzał nieźle, strasznie się cieszę. Dzieciaki się niesamowicie motywują sobą same. :-) Piotruś do dziś ma pod paznokciami glebę z Wilkowa hehe.

Miłka, a z którego sierpnia jesteś? Ja tez sierpniowa, z 7 :dry:

Luckymama, i jak zdrówko?
Kasuelf, jak ciocia?
Roni, napisz co u ciebie!! Pls, bo się martwię :sick:

reklama
No prosze prosze jak dzidziole sie rozpełzały , ! fiu fiu fiu ... super ! może na nastepnym spotkaniu beda juz chodzic ;-)

Właśnie , Roni , Lucky , piszcie co u Was :tak:

Najlepszego dla maluszkow!!!!!!!!!!!

Brawa dla Filipka!!

a moje dziecie za to sie troche popsulo przez weekend :tak:.
co chwile na raczkach u jakiejs cioci, zabawiany, noszony i w domu tez by tak chcial!!
lezaczek be mata be nawet wozek be tylko chcialby na raczkach :-p
musze go tego odzwyczaic ;-)

a moj b/z ;-) tylko spi zadziwiajaco duzo - wczoraj zasnal na spotkaniu ok. 15.30 i z dwiema przerwami na jedzenie i przebranie i z dwiema na samo jedzenie spal do 7.30! potem godzina zabawy i znowu zamulil na 1,5h!
a wyl juz o 19.30 do spania, wiec o 20.20 odlozylam spiacego krolewicza do lozeczka! pierwszy raz tak wczesnie :-) ciekawe, jak dlugo pospi..?

i nie lubi maty, wozka, bujaczka. nic, tylko rece i zabawa z mama..
a przewala sie tez jak dziki.. robilam obiad i co chwile przywolywal mnie jego placz - a to utknela mu reka gdzies w zabawkach, a to leb poza mata (walnal sie), a to znalazlam go pod biurkiem, miedzy krzeslem a kablami.. eeech!
ale dobrze, ze sie tak rozbrykal :-)

do Iggiego, co chodzi na glowie i do Mercuni, co chodzi na wlasnych mininozkach jeszcze mu daleko ;-)

slowo, zakochalam sie w Mercusi... po prostu nie moglam sie napatrzec :-) taka Kruszyneczka!!! cudo!!!

hehe - moja tez się rozpełzała:-D
Namiętnie przewraca się z pleców na brzuszek i łazi po podłodze:-D

wszystkiego naj dla solenizantów :tak:

moje dziecko się wreszcie naprawiło :-D może dlatego, że pie przone upały trochę odpuściły :tak:

kasiu z ja jestem z 23 z rana czyli jeszcze się łapie na Lwa :cool2:
Lucky, Roni co z Wami :confused:

Kicia mam to samo z mala. Normalnie tylko by chciala na rece. Drze paszcze az strach. Nie ma bata, za szybko sie przyzwyczaja do tego co dobre, wracamy do starych zasad;-). A wogole to jak przelatywalas nad moim domem wczoraj to ci pomachalam:-). Jak mlody w samolocie? Bo Majerana konkurowala w piszczeniu z jakims psem co siedzenie obok byl. Tym razem na szczescie sie nie obesrala.
Roni, Lucky do raportu!!! Co z Wami?

chcialabym tyle napisac ale nie mam sily
i msuze isc spac bo maly pewnie znow o 4 bedzie sie darl

reklama
Roni a jak migdal??

Nonek moj sie oczywiscie obesral :-D
jeszcze samolot sie dobrze od ziemi nie oderwal a ja juz poczulam zapach swiezyzny!!
mlody w samolocie ok, tylko oczywiscie po weekendowych przyzwyczajeniach chcial na raczki :tak:
widzialam ze mi machasz i tez ci machalam ;-)

Do góry