reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hej hej, wieści z frontu :-)
Piotruś 3200g, już główka lekko zdeformowana do porodu, ładnie w dole. Wg obglądu gina będzie to długi chłopak. Wszystko się przygotowuje do porodu, mogę urodzić za dwa dni lub dwa tygodnie. Rozwarcia jeszcze nie ma, ale szyjka już miękka.
Około 10 grudnia jak się nie urodzi sam to będą wywoływać mi poród, ale jest duża szansa, że jednak się urodzi sam.
Poza tym wszystko ok, ciśnienie mam trochę wysokie 140/90, więc mam przejść na dietę bezsolną i mierzyć w aptece często jak się da i uważać.

Witajcie.
Nieistotnej któraj z nas radziła seksik dzisiaj aby rodzić już bo jutro jej men wyjeżdża chyba, pewnie posłuchała :-D

reklama
Do góry