reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

czesc!

Cosmo moje kondolencje :-(
Milka gratulacje slicznej coreczki :tak:!

Ja tez nie daje Olafka do szkoly! ciesze sie ze minister zmieni ustawe i bede mogla zostawic go jeszcze w przedszkolu. Oli wazy 20kg i ma kolo 113cm ;)

U nas ok. Masa obowiazkow :-) w pracy cieniutko ale mam nadzieje ze przed swietami sie ruszy...
Chcemy kupic tesciowej pod choinke sunie maltanczyka, w tyg bedzie u niej a na weekendy i wolne u nas!

Pozdrawiam Was wszystkie!
buziak

reklama
reklama
Hej,
No, kobiety, co słychać?? Czemu tylko arabsko-hindusko-chojwiejaki post zrobił zamieszanie? :-D

Ja chciałam naszym jubilatom życzyć STO LAT STO LAT!!!! Bosz, to już 5 latek, szkoda że nas tak mało dotrwało do tego jubileuszu.. A pamiętam jak się razem wspierałyśmy smsami na porodówkach...;-)

A mnie kuźwa stawy w rękach bolą okrutnie i jutro idę odebrać wyniki czy to nie rzs:baffled: Normalnie skończyłam 30 i się sypię....

Ostatnia edycja:
Do góry