reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja tez uwielbiam kąpac Filipka:-) zawsze tyle śmiechu jest że szok!
maja a ty czemu nie kąpiesz?

my PITy tez juz mamy rozliczone dawno i juz kasiore dostalismy i wydaliśmy hehe:-)
a teraz szykujemy sie z mężem na spory wydatek: auto!:tak: super sie ciesze he
juz sie nie moge doczekaz w sumie ale to jeszcze troszeczkę.

zobaczcie jak dzis mój Filip nurkował hehe:-D
Wrzuta.pl - nurek :D

My też lubimy kompu kompu - codziennie na wieczór Mapet w wannie cały szczęśliwy - uwielbiam ten jego rechot:-D

czarna nie mogę się ogarnąć jakoś ale myślę, że jutro na spokojnie wsio sie zrobi:tak:

Sugar zgrała byś się z moim T. on też cieka co wieczór
mi na to zdrowie nie pozwala niestety:tak:

uahahahhahahahaha Filipek jest rewela!!!!!!!
a jakie on ma "oponki" jeszcze jak mały miszelinek - słodki!
Mapecior też tak nurkuje za to boi się jak chce go w wannie tej "dorosłej" położyć na pleckach płacze
Macie już jakieś auto wypatrzone?

Atol to spóźnione ale szczere życzonka dla Helenki
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki
bo były(wczoraj) Twoje imieninki!

My sie kapiemy rano pod prysznicem. Pyza jak tylko uslyszy ze idziemy sie kapac to bierze moj szlafrok i wspina sie po schodach na gore do lazienki. A jak za dlugo nie wspominam o kapieli to sama ciagnie mnie za reke do lazienki.

u nas kapanko w duzej wannie juz od dawan i wody duzo

Helena nie lubi jak ja kladziemy na plecach np zeby wlosy splukac, musza byc dwie osoby bo jedna nie da rady tak sie wywija

z Hanka juz na szczescie nie ma problemu

Filip super, ale jak dla mnie to picie wody, a nie nurkowanie:-p;-)

Helena jest maniaczka picia wody z wanny, albo w taki sposob, albo wysysanie gabki, albo wysysanie z zabawek, albo po prostu kubkiem, masakra normalnie:sorry2:

reklama
Hanula wszystkiego naj!!!!!!!!!

mam do Was pytanie

skąd się dowiedziałyście o istnieniu tego forum??

tak ostatnio mnie na wspomnienia zebrało i starałam się sobie przypomnieć jak tutaj trafiłam
no i doszłam do tego, że to był czysty przypadek
wpisałam w google chyba coś odnośnie kalkulatora ciąży
znalazło BB no i z ciekawości weszłam na formu

a jak było u Was? Pamiętacie jeszcze?

Do góry