reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
witam, ja dzis na szczepienie z małym śmigam. 120zł w plecy ale cóż dla swojego dziecka to zawsze:-)
maja baw sie dobrze na koncercie!!:tak:daj znac jak było.
my też na koncert idziemy 5go kwiwtnia.

pozdrawiam

Dita, tak jak wszystko! ty masz naprawde paranoje jakas.. a wez sobie moze jajowody podwiaz, co? chyba najlepsze dla ciebie ;-)
wkladka nie, tabsy nie, szklanka wody zamiast nie, guma nie.. ;-) no to wyboru nie masz, milady :-)

mlody wcina, zjadl mi juz szyne i ogorka z talerza, teraz atakuje mojego sevendaysa :-D
pewnie do czasu z tym jedzeniem. ale ogolnie na razie git. choc jak ibufen przestanie dzialac znowu bedzie jeczal :-(
ile razy dziennie moge mu dawac na zbicie, w razie co? wazy ok 12kg.

kate, wspolczuje i natychmiast do weterynarza z bida..

kurde. niedobrze mi, fakkkkkkkkkkkk.

Miałam na myśle z tą wkładką ze dopuszcza ona do zapłodnienia a nie dopuszcza do zagnieżdżenia się zapłodnionego jaja. Nie chcę czegos takiego....

Dita te nowoczesne "zwykłe" spirale tak zagęszczają śluz, że raczej do zapłodnienia nie dopuszczają, ale rozumiem cię... bo ja też wybrałam mirenę /która do tego nie dopuszcza/
i na pewno jak zakładałam mirenę, to połozna i lekarz pytali o moją wątrobę i choroby z tym związane związane

Saba na razie OK, przestało lecieć, ma humorek
szukam lekarza, co by przyjechał po nią, albo coś w ten deseń
Natala śpi i nie mogę się ruszyć z chałupy
albo - jak Asia wróci ze szkoły o 14, to pojadę z Sabcią
spoko
damy radę:-)

Dita jesli tak uwazasz to sory ale troszke niedoinformowana jestes. Poczytaj sobie o wkladkach bo od czasow naszych mamus sporo sie zmienilo. Rzeczywiscie wieksze jest ryzyko ciazy pozamacicznej ale nie kazde zaplodnienie sie nia konczy,piguly tez zageszczaja sluz i nie dopuszczaja do zagniezdzenia jajeczka jesli juz dojdzie do zaplodnienia.

reklama
Do góry