reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Jestem dziewczyny:-)

noc masakrrrra, Nata miała bez powodu gorączkę 40 stopni
wkładaliśmy jej czopek 7 razy:szok:
ciągle go "wywalała", w końcu pękł na pół i tylko połowę Paweł włożył,
potem dałam jeszcze lyżeczkę ibufenu i po pół godzinie gorączka zeszła do 38
oczywiście spała już nami do rana /a raczej my czuwaliśmy, a ona się wierciła/
generalnie to ic jej nie jest w sensie kaszel, katar czy coś
traz też ma gorączkę, dostała znów ibufen i ma pieknie czerwone poliki, ale lata po chacie, cieszy się, itd...
więc NIE WIEM co jej jest:baffled:

Nieistotna - powiem tak: nawet bym tyłka z łózka nie ruszyła....

reklama
nieistotna - rozmawiać rozmawiac rozmawiac... bez tego ani rusz

To też.... ale serio olewanko, olewanko, olewanko...
i zycie "swoim zyciem"

np. facet roznosi po chacie brudne rzeczy i zostawia je gdzie popadnie, nawet bym ich nie ruszyła.... zorientuje się, jak przestaniesz prać...
i takie właśnie przykłady:tak:

z pastą the best!!!!! stosuj to do innych sytuacji:-D

Oj bidulka Natka...moze to na zeby. U nas pyza zawsze na dwa dni przed pojawieniem sie goraczkuje.
Duzo zdrowka ... wszystkim chorowitkom.

Ja z moją bym w takiej sytuacji podjechała jednak do lekarza, ale to dlatego, że po zapaleniu płuc lecę do przychodni z każdym byle-gowienkiem.

Jeśli się dobrze czuje - może trzydniówka?
A w ogle Nat przechodzła trzydniówkę?

reklama
......no oczywiście jak ja mam czas w pracy żeby sobie pogadać to wszystkie wyemigrowały... serial TV jest czy co...... a to czy co to może MG2????

Do góry