reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ja mam nastroj zbiego psa
marcin to frajer

Fifi ok, nacieram go na noc plumexem i chyba choroba pojdzie bokiem

chcialabym gdzies wyjechac na 2-3 dni i nie mam dokad

reklama
Nieistotna - z chęcią ugościłabym cię na weekend, ale wiem,że to straaasznie daleko:-( ale jak jednak będziesz miała ochotę zawsze zapraszam.

Witam ,ale mam dobry humor wreszcie kupilam Mateuszowi koszule :-) na jego wielki dzien i zamowilam torta.Ale jeszcze prezent zostal:dry:.
Dita jak tam humor?
Ja dzisiaj chyba usiade sobie przy piwku jak mi maz nie wypije:blink:

witam weekendowo

ja tez po imprezce, wczoraj mialam spotkanie z ludzmi z Lo, super bylo, dziewczyny prawie w ogole sie nie zmienili, dla kolesi hmmm czas nie byl tak laskawy:-D

nie mam czasu czytac i pisac za bardzo ale pozdrawiam was i mysle non stop:-D

halo baby :cool2:

na poczatku przesyłam wielkie buziaki dla naszych roczniaków :tak:

u mnie nic nowego po za tym, że Milenka postanowiła zostac jedynaczką :dry: urządzając nam co wieczorne horrory z usypianiem - generalnie ryki, kwiki, płacze po 2 godzinny i dlatego w tygodniu nawet nie mam kiedy do Was zaglądnąć bo musze walczyć z potworem :sorry2: a jak już potwór zaśnie to i ja padam na ryj (i tak chyba do 18 - stki)

czy mogę dostać skrót najważniejszych wieści :-p:sorry2:

Nieistotna com sie dzieje?????????

Milka hejka!! a moze stosiuj METODE! u nas po tygodniu stosowania maly zasypia juz sam i przesypia pieknie noce!!!!!!!!!!! naprawde dziala, tylko trzeba byc bardzo konsekwentym!

witaj Miłka! stanowczo za żadko zaglądasz na forum;-) No ale cię rozumiem, malutka wam nie daje chwili spokoju... przejdzie jej zobaczysz:cool2::tak: Bądz twarda laska;-):-)
z tym skrótem dla ciebie może być ciężko bo dużo tego... hehe.

A ja sama siedzę...
Filek zasnął..
może sobie lampkę wina wypiję a co tam:cool2:

reklama
Do góry