reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

pingwinek najwazniejsze zebys w ogole dojechala, ja za to moze okolo 12 bede, co sugar?

trudno stwierdzic jak sie uda wybrac i trafic:-p

reklama
fugar, fyfuni nie wnaf... (widac, ze epoki lodowcowej nie ogladala)

a ja jush skonczylam. dziz. dno ta praca, ale mam nadzieje, ze styknie na wpis :-D

huehue. w koncu to dopiero zarys tematu. brrr, co mnie czeka.

dobranoc, mamy i brzdace.

mlody zasnal ladnie po 21, ale cos juz dwa razy steknal (ale przez sen chyba, bo sekunde doslownie).
jak bedzie sie czesto powtarzac dam chyba cos pbolowego, bo moze cos go boli?

aenye steknal bo moze sobie lubi postekac, albo mu sie sni ze cos ciezkiego niesie;-), a ty od razu z p/bolowymi lecisz:-p

ide spac, pa

a w ogole to podziele sie z wami moja teoria, do ktorej lekarz sie przychylil
to zapalenie uszu teraz dopiero wyszlo, bo przez caly okres katarowy dawalam malemu ibufen, bo wydawalo mi sie, ze mu zebiszcza ida
i tym samym nie pozwalalam sie rozwinac zapaleniu
odstawilam pbplowe dobrych kilka dni temu i wylazlo
ale to i dobrze, kiedys by wylazlo przeciez

atol, a wez powiedz, mam dawac malemu antybiotyk taki douszny (dicortineff chyba) i duracet doustny, ale jak dlugo? znaczy duracet wiem, bo pytalam, z 5-6 dni (a jak malemu juz dzis nic nie bylo to moze szybciej skonczyc? dzis przed snem 3.dawka byla dopiero), a dicortineff do ustapienia objawow bolesnosci uszu - a jego juz dzis jakby nie bolaly.
to jak dlugo mam dawac to wsio???

i tez juz sie zmywam lulac.
dobranoc, lasencje!

z tego co ja sie orientuje w moim nieprofesjonalnym swiatku to antybiotyk trzeba "wybrac" do konca...
tzn tyle dni ile zalecil lekarz bo moga zostac jakies "niedoleczenia" i to jest hardkor
jestem zwolenniczka podawania antybiotyku tylko w razie wyraznej koniecznosci ale jak juz zapisza to biore

moja tez steka przez sen albo ma mikro placze prze 2 sekundy. Pewnie sie co sni naszym maluszka. Ide spas. Mala ma lozeczko u mnie w pokoju (od czerwca ma w zamku wlasny i juz przyzwyczajona do ciszy) a tutaj wogole jej nie przeszkadza anu TV, ani rozkladanie lozka ani komp. Cudo dziecko.

dziendoberek spiochy :-)
Noc cudowna mały spał u siebie :tak::tak: udało się :-) nie wziełam go do nas wstał moze dwa razy ale ja nie wstawałam i usnął sam znalazł smoka i wsadził w paszcze :-) potem ja mu go dałam bo wyrzucił na podłogę :-) spał w poprzek łóżeczka :-D na brzuchu jakis wykręcony ale spał :-D:-D wstał niestety juz o 6 :szok: ale mnie nie bolą plecy przynajmiej od wykrecenia

reklama
Do góry