reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

dita olej olej
swoja droga dzieciakowe zachowanie a nie dorosly facet :no:

kate z tymi spodniami zabrzmialo jak jakis tani romans hehehe

ja polozylam mlodziez spac i mam czas tylko dla siebie
zaraz cos zjem dobrego, potem wanna i jakis film

reklama
Mi dziś zasnął szybko, ale coś się miota, więc film odpada bo się obudzi na dźwięk...

Kate, no super się cieszę że wyszło! Smacznego :-)

Dita, olej gada. Niech se gada ;-):-D

Kate gratuluje ciasta

Kiciu gratki za wytrwalosc. Ja zaczela 3 dni przed wyjazdem do PL i teraz juz w PL tez dziala, mimo ze mala jest teraz z nami w pokoju, ale przynajmniej cala noc jest u siebie w wyrku i jak sie przebudza w lozku to ja juz nie wstaje i sie sama uspokaja. Nawet rano dzisiaj ja wstalam na kawe i ta sie przebudzila dojrzala mnie, ja wyszlam Mercunia poplakala 1 minutke i usnela na 40 minut.

Sugar, Atol,Kasu bede mogla byc w niedziele dopiero o 15:30:no: babcia robi niedzielny obiad i nie uprzedzila mnie a nie moge jej odmowic.

Kasiu ja jak ja klade to zostawiam sciszony TV tylko go sciemniam. Zeby mala sie czasem nie zapatrzyla w niego jak bedzie ewentualnie wstawac przy buncie. Teraz juz spi wiec delikatnie go rozjasnilam i jest git.

Kate gratuluje ciasta :tak::tak: az mi si ę zachciało :-) jutro zrobie tiramisu mniam :tak::tak:
Młody zasnąładnie :) u siebie w łóżeczku ja spałam w dzień więc przygotowana jeste,m na nocne siedzenie z nim nawet jak Kicia 3 godziny nie wezme drania do nas :no:
Chyba se kieliszek wina naleje :-D od kiedy nie karmie młodego mam podwujna ochte :-) chyba nadrabiam zaległości

Gratuluje ciasta!
Ja wczoraj zrobiłam drożdżowe i mały zjadł i to sporo. Ostatnio wogóle bardzo dużo je i zrobił się taki bysiorek, zresztą zawsze był.

Dziewczyny mam pytanko. Czy wasze dzieci leją się po głowie, albo udezają w ściane głową. Mój jak tylko poczuje że za nim ściana zaczyna uderzać. Nie wiem czy to normalne czy nie? Albo czasami leje się po głowie i to mocno a jak mu mówie że nie wolno to się śmieje i jeszcze bardziej się leje. Przekornik.:-(

U nas udeża się głowa jak gdzieś łazikuje i nie patrzy gdzie :tak: ale tak że sam specjalnie to nie
Ostatnio tylko ciąga sie za włosy :-D za uszami bo mu wkońcu zaczęły rosnać i sprawdza chyba co to :-D

reklama
Do góry