reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kicia - teraz tam u niej jest mama od piatku i wraca 30 sierpnia
o dziwo! nawt nieźle sobie poradziła lecąc pierwszy raz samolotem
no i za granicę:-D jestem z niej dumna i wiedziałam, że da radę:tak:
A ja lecę 30 sierpnia do 9 września
TP u sis to 28 sierpnia /pierwsza rocznica śmierci taty/
ale już może urodzić
no i pewnie by chciała...
wcale się nie dziwię:-D

Roni - przeca my tu wszystkie z Tobą rodziłyśmy... heh fajne czasy:-)

Ditka, baw się dobrze!! :-)

U mnie maly potwór chodzi do tyłu - znaczy pełzo-raczkuje - oczywiście z wielkim wrzaskiem jak napotka z tyłu przeszkodę :-D Ze śmiechu można paść. I siadać się z tego do tyłu łazenia nauczył przy okazji. Więc idzie - siada - pada... :happy2:

Ditka milej zabawy i do zobaczenia za tydzien jak bedziesz juz mega wypoczeta i w ogole!

Ja niedawno wstalam dopiero. Z krzyzem juz powoli coraz lepiej, ale podnoszenie Majeranki to bol nie do zniesienia. Zreszta Kate wczoraj widziala jak wygladam. Kate jeszcze raz dziekuje Ci!!!

Wczoraj mialam taki latanie,ze nie mialam czasu nawet zjesc. Dzis wyglada, ze bedzie podobnie cholewcia. I oczywiscie moj maz znow w pracy. Ja to chyba bede musiala tam pojechac i zobaczyc jaka lafirynde on sciemnia. Bo to nienormalne tak pracowac;-). Zeby tylko nie wyszlo, ze ma jakies alimenta placic. ;-)
Ech, budowa, domki, sromki to istny sajgon.

Laski - zaczyna się:-D
skurcze co 8 minut, ale jakoś mało bolesne jeszcze
i trwają 20 sek
zaczyna odchodzić krwisty czop
to może być i dzisiaj i jutro i za tydzień;-)
trzymajcie kciuki za szybki i łatwy poród
Nonek - nie ma za co:tak: to była przyjemność
no i napisz czy wpadniecie dzisiaj po południu/wieczorkiem
Dobra spadam... dopingować moją sis:-)

kate less trzymam kciuki!:-)

dzis wybieramy sie na obiad do tesciów i pozniej na spacer:-) zapowiada sie mile popołudnie.
Miłego dnia dziewczyny!:-)

Dita milego wypoczynku.

Kate trzymam kciuki.

Nonek bidulko , szybkiego powrotu do zdrowia

A my dzis na kregielki sie wypuszczamy. Dobrze ze w miejscach publicznych i pubach nie wolno juz palic bo niunia oczywiscie jedzie z nami.

reklama
Do góry