reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

no i zapomnialam sie pochwalic ze wczoraj udzielilam wywiadu do Dziennika( tej gazety)

he he ale to brzmi:-p

a tak powaznie to moja kolezanka z kursu dotacyjnego (ta od fotografii dzieci i ciezarnych) jest dziennikarka i psze do roznych gazet i teraz akurat pisze o kobietach z dziecmi co dostaly dotacje i tak sie zalapalam

nie wiem kiedy to pojdzie, jak sie wywiem to dam znac

reklama
Maja - dopiero doczytałam:szok::szok::szok: niech żyje ang służba zdrowia;-) zapalenie ucha... nosz kur wa! szybko do tego doszli:-D

U nas smoczek - na noc i zatkanie dzioba;-) generalnie to oduczamy ją:tak:
A tak na marginesie - dziecko, które pow. 4 rż używa smoczka dość często ma niezaspokojoną jakaś potrzebę i rekompensuje to sobie na smoczku:tak: no ale są też i wyjątki

mam znajomą która ma 3letnią córeczke i jeszcze dają jej smoczka!! dla mnie to kaleczenie dzieca:no: szok!
5-6 miesiąc to najlepszy czas na to aby odzwyczaic dziecko od smoczka bo w tym czasie dziecko rozwija się bardzo szybko i ma dużo osiągnięc..

Ja ssałam smoka przez 3 lata i teraz mam krzywy zgryz - mimoże leczony kilkanascie lat, jeszcze mi do równych zębów brakuje hooo-ho:-D

no dobra, pochwalę się, nie wytrzymam.....

JEDZIEMY NA WĘGRY!!!!!!!!!!!

Do Hajduszoboszlo. Znajomi nas wyciągnęli, na tydzien, wyjeżdżamy w niedzielę. Urlop już mam, Jezu , boję się, samochodem, z młodymi, o Matko, sraczke normalnie... Pierwszy raz za granicę, samochodem, w ch uj kasy, ale jedziemy:-D
O Jezu, o Jezu, O Jezu.....

Wszelkie rady nt Węgier, przejazdu, bahorów w podróży itp mile widziane!!!!!!

DITA KOCHANA TY MOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wreszcie bedziesz mogla klientom opowiadac bajeczki nie tylko wyczytane w prospektach reklamowych :-) Super, super, super!
i nic sie nie stresuj, wszystko sie uda, wszedzie dzieci sa mile widziane, w hotelach zazwyczaj sa lozeczka dla maciupkow. zadzwon i zapytaj.
bez obaw! wez tylko podstawowe leki dla siebie i maluchow - zeby w razie co (tfu, tfu) nie latac za lekarzami.

no i kostiumy kapielowe ;-)

Węgry super :-) Ja każdemu polecam :-) Zawsze fajna pogoda i pycha owoce i winko :-) I rewelacyjne te ich postkomunistyczne aquaparki - za ok. 10-13 zł/osoby wjazd na cały dzień do kompleksów typu 10 basenów o różnej temperaturze, sztuczne fale, zjeżdzalnie itp. I langosze :-D Achhhh :happy2::-):-)
Bomba! Gratuluje!!!

PS, mam już neta, wymienili kable i modem za friko w godzinę po telefonie :-)

spoznione sto lat dla Igiego i Julki i dla ciebie Atol i twojego meża.

Ditka SUPER

Kate a jak bilety z Liverpoolu do Oxfordu? Bo kolej tu za tania nie jest i moze sie okazac ze na to samo wyjdzie.

A my juz bez smoka ze dwa miesiace i nie bylo problemu z odstawieniem. W sumie to mala nigdy sie nie uzaleznila.Nawet ostatnio jak pobalowalismy probowalam w nocy jej dac ale nawet nie zaciagnela. Juz jej smok nie pociaga:-)

Co do wychowywania faceta to moj byl ok przed i troche po slubie.:tak: A pozniej jak wrocilam na studia i musialam zrezygnowac z pracy to jakos czulam sie winna ze jestem na jego utrzymaniu i sama nauczylam go ze ma wszystko podane. :szok:Teraz ciezko odzwyczaic ale juz nie jest zle. Powoli to powoli ale sie uczy:-D

reklama
dita gratulacje! odpocznij i sie wybaw ile wlezie
nalezy Ci sie!

co do facetow zgadzam sie w 1000% z kate
moj facet na pewno do cieplych kluch nie nalezy a kupy przewija jak szalony ;-)
amen

moje dziecie dzisiaj poplakalo troche w nocy o 3 ale dostal piciu ibufen i spal
potem o 6 flaszka do lozka i generalnie wstalam o 10 a mlody bawil sie sam hehe

Do góry