reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Mały poszedł spać zasnął w minutę :tak: ale go wymeczyłam zabawą w wannience :-D
Aenya ja jeszcze nie zrobiłam tej książeczki :-D byłam nawet w Zus-ie ale kolejka za długa mi sie wydała i sobie poszliśmy :tak: i od tamtej pory mi nie podrodze

reklama
Moje Piękne też wali w kimono:-D
po zabawach (po co komu smoczek w buzi przecież można go obracać gryźć i mu opowiadać), gadaniu ( coś kulka w ten deseń co u Ciebie dziaddzia itd. )

Kasiu - super, że wszystko gra:tak:
kulka ja dzisiaj przez siebie chyba się naprawde ze śmiechu posikam:-D
atol uwielbiam Twoje dzieczyny:sorry2:a z lekarzami tak bywa:angry:byliśmy dzisiaj z T. i Pani dr. też sobe karteczke powiesiła, że dzisiaj przyjmuje 1,5 godziny później i chodziliśmy w tą i spowrotem z potworem w wózku czekając aż się przyczłapie:eek:

w gesti książeczki zdrowia to ja takowej nie mam:confused:jak to??po co to?? od kiedy??

Sara Tzw ksiarzeczka rodzinna :-) podobno ma sie trzy miesiace na jej zrobienie :tak:ostatnoi się dowiedziałam jak byłam w przychodni przyszpitalnej ale zrobiłam karpia :eek: i ładnie przeprosiłam i mnie przyjeli :-)

a moj nie spi tylko drze kopare - samodzielnego zasypiania w lozeczku ciag dalszy :wściekła/y:
kuzwa w dzien zasypia normalnie a w nocy jest cyrk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:

jak to? przeciez to normalna ksiazeczka zdrowia waszego dziecka? ja tam zadnej rodzinnej nie mam.
a w przychodni nigdy nie chcieli od was ksiazeczki malucha?
wyglada jak nasza!

kamila - moj tez juz spi, i tez natychmiast zasnal. chociaz go wcale nie meczylam ;-)
dzis szybko wszystko, bo stalowe magnolie leca, lubie ten film ;-)
i karmilam go mlekiem z kaszka z butelki i normalnie jak to dziala :szok: jadl praktycznie przez sen, maslane oczka jak przy cycku.. super.. chyba tak bede mu dawac kolacje od dzisiaj :-)
przynajmniej bedzie jadl mleko, bo takim cyklem, jak szlismy, jadl mojego cycka tylko 1-2 razy na dobe (pustaka znaczy).

w ośrodku ode mnie nigdy nie wołali książeczki - tylko taką jego żółtą co ma od urodzenia ze szpitala a innej nie:no:
dlatego się dziwie i nie wiem jak to po co??to nie jest tak że do 18 roku życia dziecko ma ubezpieczenie od rodziców??
to co ja mam iść do zusu mu to wyrobić czy jak??

reklama
he? ja ja wyrabialam w NFZ-cie! w szpitalu nic mi nie dali! znaczy dali, taka mala, kolorowa.
normalnie powinna byc wlasnie jeszcze zwykla ksiazeczka zdrowia, jaka wszyscy maja (taka z kolorowymi kartkami, dla uzmyslowienia, jak wyglada).
ale o zadnej rodzinnej nie slyszalam!

Do góry