reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej Laski widze ze nikt nikt nie tesknil za mna ;-)Bylismy na poludniu Francji, mala grzeczniusia, z zachwytem podziwiala wystepy grup z Afryki, Azji i klaskala brawo:-D

Nieistotna przytulam mocno Ciebie i Filipka. Dobrze ze szybko zareagowalas

Kasu fajnie ze przysla paszport poczta , bo bez sens tluc sie znowu do Londynu po odbior

Agaton lepszego humorku zycze

WSZYSTKIEGO NAJSLODSZEGO DLA DAWIDKA I NATALKI. BUZIAKUJE WSZ GORĄCO

wiecej nie pamietam...mam duzo do nadrobienia

reklama
Nieistotna, to mam nadzieję że teraz sobie odpoczniesz:tak:udawaj 3 razy bardziej chorą niż jesteś;-);-)
a w ogóle, lepiej troszkę się czujesz:confused:

Pingwinek, JA tęskniłam.he he:cool2:

nieistotna wspolczuje:no:

ciekawe ze wynik z moczu dobry a zakazenie jest, moze wyniki pomylili...

kasia to by pewnie wiedzial co i jak bo to nasz spec

kasu fajnie ze juz zalatwione, jeszcze tylko poczekac troche i...

Nieistotna dużo zdrówka dla Filipa życze ! dobrze , ze tak łagodnie przechodzi chorobe , ze nie marudzi bardziej niż zwykle .
a właśnie - jak Ty sie czujesz ?

Pingwinku ja tez tęskniłam ;-):laugh2:

Saraa - próbowałam z herbatką, smoczkiem, kołysaniem, śpiewaniem itp ale ten potwór jest GŁODNY. Herbatkę pił, a za pół godziny ryk, bo przeleciało. Potem się wycwanił i juz nie pił herbatki bo kuma że to nie najada :tak: No i tyle tego. Czasem jak go zęby nie bolą, to ma 1 pobudkę a nie trzy, więc myślę że zęby wyjdą i będzie spokój. Jako noworodek spał 2x 6 godzin w nocy. Od tego czasu systematycznie się psuje...

Aenye - u mnie przesikiwanie pampka to znak że trzeba na większe zmienić. Ostanio mi wyrósł w 2 tyg z 4+ i teraz na 5 jest... na razie oki

Atol - współczuję sików Hani ale SIKAM ze śmiechu :-D:-D To silniejsze ode mnie :-D

Nieistotna, ciekawy ten wynik moczu, bo objawy ewidentne zakażenie ukł. moczowego. A co to wyszło w wynikach że zostały uznane za ok? Z ciekawości, bo robię co 2-3 tygodnie ;-) I wychodzą ok... Zdrówka życzę!

Kasu, no to z górki!!

My powróciliśmy z wojaży, jakieś fotki może wkleję na galeryi. Młody wciągał żywe śliwki z ogródka w tempie ekspresowym. Pełza już potwornie szybko i trochę siedzi... :-)

pochwale sie ze Hania dzis pierwsza kupe do nocnika zrobila

co by nie bylo taak rozowo, kolejne dwie do pampkow i wypierala sie ze je ma:-p

atol GRATULUJE:tak:
Kasia_z no to ja już nie wiem u mnie picie pomaga:tak:
5 :szok: u mnie 4 i jest ok
ale podobnie jak u ciebie jak przesikuje to znaczy, że za małe:tak:

pingwinku wszystkie teskniłyśmy
tutaj w ogóle puski były przez ten weekend jak nie wiem:dry:

pingwinku a ja wlasnie myslalam ze Cie nie widac, ale nie zdarzylam napisac bo dzi J caly czas okupowal komputery bo cos naprawial:tak::-)
u mnie dzis humorek lepszy, dzieki dziewczynki na Was zawsze mozna liczyc:-)

tylko ta pogoda...w p-niu jesien, pijemy herbatke z sokiem wisniowym, za okznem deszczyk co by polepszyc humorek zrobilam sobie nastroj w domku, swieczki i kadzidla, ostatnio mam na ich punkcie swira;-)... nie zmienia to jednak faktu ze wakacje "super":dull::dry:
jutro robimy sobie wieczorek filmowy z J siostra i szwagrem, bo co innego mozna robic...
dzisiaj moja jedyna rozrywka, bylo ogarniecie chaty, bo juz sie niebezpiecznie robilo:cool2:
a jutro mnie czeka sterta prasowania, czego nienawidze:no:
no to tyle ode mnie

Nieistotku dziwna sprawa z tymi badaniami, dobrze ze zawczasu zareagowalas:tak:
trzymam kciuki za malego, pozdrowionka dla Was...

reklama
Do góry