reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita idż i nie marudz
i dokładnie jak juz napisano
z nastawieniem że CI się należy bo jesteś dobra
a jak nie to zmień prace i już
zaryzyjkuj
za(rydzyk)uj:-D

do boju:nerd:

reklama
Ja mam NODa, wart zainwestowania, zgadzam się :tak:
Te darmoszczaki u nas przepuszczały jednak czasem jakieś syfy. Ale tez nie były zle. Trzeba było tylko raz na miesiąc przeskanować czymś z innej firmy, żeby nie zahodować czegoś dziwnego.

Dita, nikt za ciebie tam nie polezie, nie cykaj tylko atakuj, bella! :tak:

U mnie młody chichra w kółko. Normalnie jest super boski nie marudny. Współczuję wszystkich wyjców. U mnie wył jak były zębole - to minie i będą pogodne dzieciaki śmieszaki, zobaczycie! :-)
...właśnie sobie pełza i analizuje różne paprochy na wykładzinie, jedną ręką trzęsąc klockiem :happy2:

"Co do żałoby narodowej powiem tylko to - tragedia wielka ale kasa wolałabym powodzianom ją rozdać lub panu Markowi. To sa dla mnie potrzebujący ludzie."
przyjme kazda ilosc pieniedzy :-D:happy2:

Moja przyjaciółka ze studiów rodzi. Normalnie się przejęłam i siedzę jak na szpilkach. Ona nie odbiera a jej mąż w ogóle się nie nadaje do rozmawiania :-D:-D:-D

U mnie walka z goraczka c.d. Julka nie nadaje sie do niczego. Bede dopiero poznym wieczorem.
Kasia to jak urodzi daj znac!!!!!

dziewczyny drogie
jutro jedziemy do londka na spotkanie paszportowe
kiedy wroce nie wiem
postaram sie odezwac od siory w piatek
sciskam was mocno
lece popakowac rzeczy dla sis ktore musze jej oddac
:sorry2:

reklama
Nonek wspolczuje...
Kasu trzymamy kciuki ;-)

dziewczyny ja nie moge otworzyc tego art o panu marku, wy mozecie??

Do góry