reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dzień doberek:tak:
my dziś spałyśmy do 9.15:-) obie!!

Nonek, gratuluję ząbka:-D
a jak masz coś z ang to pisz do mnie na priv.

ide w slady nonka :sick:
sie cos niewyspalam, demyt

a mialam sie kapac
fakim

aha, tak z innej manki - czy mozna jakos zablokowac witryne? czesto wchodzimy na chinskie (hyhy) strony z moim menem i jakos wiecznie nam sie wgrywa chinese navigation, to raz, a dwa, ze jakas gowniana witryna (ale nie zadne seksy, hehe) wpisuje mi sie w ulubione i jako strona glowna, demyt. nie wiem, jak to zmienic. i mam takie chinskie szlaczki w polu adresu url. wiecie, co mozna z tym zrobic? np. w ghostwallu, jest taka opcja?

Aenye na pierwsze pytanie nie odpowiem, na drugie, jezeli uzywasz explorera to w narzedzia-->opcje internetowe-->strona glowna --> wpisz sobie np www google.pl i OK mysle ze moze tam macie zapisane np adres tej strony, albo biezacej i sie pierniczy non top.

jaką macie przeglądarkę?

Polecam firefoxa i dodatek adblock plus - wtedy ogólnie rzecz biorac masz kontrolę nad blokowaniem każdej strony i osobno każdego elementu strony. Też jak jakieś ścierwo chce się dodać do ulubionych albo jako główna (skryptem w tle) to ci wyskakuje że coś chce się dodać i czy blokować. Ładnie działa.
W eksplorerze też niby to wszystko jest (mam w labie) ale działa jakoś bardziej koślawo.

reklama
nonek gratuluje!!
teraz jeszcze torche pojęczy bo jednki przeważnie dwie na raz:eek:\

ja mam i mozille i explorer i oba lubie

u nas nie pada ale pogoda i tak do du.. słońca nie ma
jak ja takich dni niecierpie:wściekła/y:

Do góry