reklama
A
Agaton
Gość
jakos tak sie zrobilo...dziwnie...
mam nadzieje ze sie tu nie wprosilam bez sensu....
szkoda Roni ze ucichlas...
pamietam Cie z podgladania....
i to bardzo pozytywnie ...
wiecej nie napisze bo Cie nie znam osobiscie...
mam nadzieje ze sie tu nie wprosilam bez sensu....
szkoda Roni ze ucichlas...
pamietam Cie z podgladania....
i to bardzo pozytywnie ...
wiecej nie napisze bo Cie nie znam osobiscie...
..aenye
Mama grudniowa'06
Roni!!! natychmiast mow o co kaman? dziewczyno ty moja! jaknie tu to na naszych!!! sluze dobrym slowem, zawsze i wszedzie, pamietaj!!!
swoja droga, Nonek i Kate - BARDZO sie ciesze, ze przyjezdzacie, az sie doczekac nie moge spotkanka -
aha, i Kasiu_z - KONIECZNIE chce zwiedzic Lab!!!! uwielbiam takie klimaty
kiedys nawet chcialam isc na chemie, ale poszlam po rozum do glowy i wybralam dochodowa polonistyke 
swoja droga, Nonek i Kate - BARDZO sie ciesze, ze przyjezdzacie, az sie doczekac nie moge spotkanka -
aha, i Kasiu_z - KONIECZNIE chce zwiedzic Lab!!!! uwielbiam takie klimaty

..aenye
Mama grudniowa'06
Agaton, a ty co za film zalapalas???? ze laski do ciebie niby pija???? chyba toast za twoje zdrowie 

A
Agaton
Gość
moim zdaniem nowy avatr Roni mowi sam za siebie ;-)
chyba nie bardzo trzeba sie domyslac
o czym dziewczyna pisze;-)
chyba nie bardzo trzeba sie domyslac

..aenye
Mama grudniowa'06
a ja nie wiem! wytlumacz
bo jak ma sie laska z ringu do naszej slicznotki ;-)

A
Agaton
Gość
a tak sobie napisalam...taka postac odwrocona tylem...moze zbyt powaznie do tego podchodze i moze przesadzam, ale to zawsze jakies skojarzenie ...moje avatary czasem tez wyrazaja moje emocje...mimo ze czasami mnie dziewczyny "chwala" za nie
A
Agaton
Gość
ps. aenye na tej zasadzie moge zapytac jak hp avatar ma sie do Ciebie
atol
Fanka BB :)
bsz laski nienawidze horrorow
wystarczy ze jakies masakryczne zdjecie obejrze i juz mam koszmary nocne
co do zmian avatarow to ja jakos tak sie nie zastanawiam dlaczego ktos ma taki a nie inny lub zmienia (za malo czasu mam he he)
aenye ja tez lubie HP, moze nie jestem az taka fanka zeby stac w kolejce po ksiazke, ale mam wszystkie czesci (w tym jedna po ang i nawet przeczytalam i wiekszosc zrozumialam
), mam filmy na dvd i nawet swego czasu jak jeszcze dzieci nie bylo to gralam w gry HP

wystarczy ze jakies masakryczne zdjecie obejrze i juz mam koszmary nocne
co do zmian avatarow to ja jakos tak sie nie zastanawiam dlaczego ktos ma taki a nie inny lub zmienia (za malo czasu mam he he)
aenye ja tez lubie HP, moze nie jestem az taka fanka zeby stac w kolejce po ksiazke, ale mam wszystkie czesci (w tym jedna po ang i nawet przeczytalam i wiekszosc zrozumialam

reklama
atol
Fanka BB :)
a teraz nakarmilam Helen i czekam az zasnie, a ona sobie gada, na brzuch sie przekreca i zero ochoty na spanie fak
kiedy ja sie wreszcie wyspie??????????????
jak dzieci podrosna to sie zrobie juz taka stara ze bede miec problemy ze snem w zwiazku z wiekiem

kiedy ja sie wreszcie wyspie??????????????
jak dzieci podrosna to sie zrobie juz taka stara ze bede miec problemy ze snem w zwiazku z wiekiem