reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

O rany o rany o rany:-D:-D:-D
Właśnie wygrałam w jakmś konkusie internetowm (nawet nie pamiętam, jakim) 50 zł do wydania w merlin.pl:-):-):-)

Pierwszy raz mnie coś takiego spotkało, jak mamę kocham:-D

reklama
U nas to tez chyba byl falszywy alarm z tymi zebami bo nic nie widac.

Kasuelf dawaj fotki.

Sluchajcie, jak wygladaly kupki Waszych malenstw po soczku marchwiowym. Wczoraj pierwszy raz dalam malej troche ( ok 50ml rozcienczony na pol z woda). Zrobila bardziej pomaranczowa i troche sluzowa kupke. Widac w niej bylo kilka wlokienek marchwi. Ale nie bolal jej brzuszek wiec chyba to normalne? Co myslicie?

Dita ja juz kilka razy wygralam telewizor lcd i komputer szkoad tylko ze nie mieszkam w USA bo trzeba bylo podac tamtejszy kod pocztowy a telewizor i komputer musialam kupic sama.:-)
Mam nadzieje ze chociaz u Ciebie to nie sciema.

Dita moje gratulacje!!! Wez jakies fajne ksiazki.
maja nie przejmuj sie, moja czasem robi kupe roznokolorowa. Od pamaranczu po prawie braz.

hehe - no zobaczymy, niby to nie ściema, bo wyraźnie widzę na swoim koncie w merlinie te 5 dych:-D

Idę zaraz na końcowy test z ang, trzymajcie kciuki - nic nie umiem,hehe:-D

Dita gratulacje :tak:ja raz wygrała karnet na solar w Radiu Eska :-p żenuła, że takiego gówna słuchałam :eek:

powodzenia na teście :tak:

Ja na szybko, bo z pracy, a zaraz na tańce :-)
Patent na fotelik samochodowy - kładę ręcznik (frotte, z niego robią pokrowce na foteliki), w sumie dwa, jeden pod plecki, jeden pod główkę - i jest lepiej. Rozbieram też małego do bodziaka.
U mnie po marchwi kupa w kolorze marchwi.
Dita, gratulacje!
U mnie też nie ma zębów jeszcze, za to dziąsłowanie wszystkiego co złapie :-D
Buziaki!

Ja wygrałam bilety do kina w rmf -konkurs nie był trudny - wystarczyło zadzwonić :-p

Dita
mocno 3mam kciuki :tak:

U mnie pogoda juz się zebździła :-( zimno , ciemno i pewnie zaraz będzie padać . A było tak ładnie :-(

Kasiu miłej zabawy na tańcach :-) Ciągle w grupie ze starszyzną ? ;-)
Maja - u mnie tez kupa po marchewce w kolorze marchewki i dużo bardziej zagęszczona niz zwykle :tak: więc tak chyba musi być

reklama
Do góry