reklama
maja_1980
grudniowa mama '06
U nas to tez chyba byl falszywy alarm z tymi zebami bo nic nie widac.
Kasuelf dawaj fotki.
Sluchajcie, jak wygladaly kupki Waszych malenstw po soczku marchwiowym. Wczoraj pierwszy raz dalam malej troche ( ok 50ml rozcienczony na pol z woda). Zrobila bardziej pomaranczowa i troche sluzowa kupke. Widac w niej bylo kilka wlokienek marchwi. Ale nie bolal jej brzuszek wiec chyba to normalne? Co myslicie?
Kasuelf dawaj fotki.
Sluchajcie, jak wygladaly kupki Waszych malenstw po soczku marchwiowym. Wczoraj pierwszy raz dalam malej troche ( ok 50ml rozcienczony na pol z woda). Zrobila bardziej pomaranczowa i troche sluzowa kupke. Widac w niej bylo kilka wlokienek marchwi. Ale nie bolal jej brzuszek wiec chyba to normalne? Co myslicie?
maja_1980
grudniowa mama '06
Dita ja juz kilka razy wygralam telewizor lcd i komputer szkoad tylko ze nie mieszkam w USA bo trzeba bylo podac tamtejszy kod pocztowy a telewizor i komputer musialam kupic sama.:-)
Mam nadzieje ze chociaz u Ciebie to nie sciema.
Mam nadzieje ze chociaz u Ciebie to nie sciema.
Ja na szybko, bo z pracy, a zaraz na tańce :-)
Patent na fotelik samochodowy - kładę ręcznik (frotte, z niego robią pokrowce na foteliki), w sumie dwa, jeden pod plecki, jeden pod główkę - i jest lepiej. Rozbieram też małego do bodziaka.
U mnie po marchwi kupa w kolorze marchwi.
Dita, gratulacje!
U mnie też nie ma zębów jeszcze, za to dziąsłowanie wszystkiego co złapie
Buziaki!
Patent na fotelik samochodowy - kładę ręcznik (frotte, z niego robią pokrowce na foteliki), w sumie dwa, jeden pod plecki, jeden pod główkę - i jest lepiej. Rozbieram też małego do bodziaka.
U mnie po marchwi kupa w kolorze marchwi.
Dita, gratulacje!
U mnie też nie ma zębów jeszcze, za to dziąsłowanie wszystkiego co złapie

Buziaki!
_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
Ja wygrałam bilety do kina w rmf -konkurs nie był trudny - wystarczyło zadzwonić 
Dita mocno 3mam kciuki
U mnie pogoda juz się zebździła :-( zimno , ciemno i pewnie zaraz będzie padać . A było tak ładnie :-(
Kasiu miłej zabawy na tańcach :-) Ciągle w grupie ze starszyzną ? ;-)
Maja - u mnie tez kupa po marchewce w kolorze marchewki i dużo bardziej zagęszczona niz zwykle
więc tak chyba musi być

Dita mocno 3mam kciuki

U mnie pogoda juz się zebździła :-( zimno , ciemno i pewnie zaraz będzie padać . A było tak ładnie :-(
Kasiu miłej zabawy na tańcach :-) Ciągle w grupie ze starszyzną ? ;-)
Maja - u mnie tez kupa po marchewce w kolorze marchewki i dużo bardziej zagęszczona niz zwykle

reklama
kasuelf
mama grudniowa'06
A ja nie slucham bo mi muza nie odpowiada a do tego wqrwia mnie ze mowia jakbys byl polglowemMoj pojebany kuzyn pracuje w Radiu Eska, dlatego go nie slucham.

Anitko jak tylko mi sie uda cyknac fote to zamieszcze... tylko z doswiadczenia wiem ze to potrwa na poprzednie dos dlugo polowalam