reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamo, tato bawmy się!

próbowałam parę mi wyszło ale pękały za nim uwolniły się rurki:baffled: próbowałam z mydłem, płynem do mycia naczyń i szamponem:baffled:

reklama
no no
ja też
i efekt taki sam
może kiedyś płyny do mycia naczyń były lepsze :-)

towarzysze to potrafili produkować jak trzeba a nie to co teraz phiii

myślę, że z racji pogody wątek odżyje;-)0u nas z nowości ciastolina i biała tablica z pisakami

zastanawiam się jeszcze nad stempelkami, farbami do malowania palcami

a Wy jakie macie pomysły?

u mnie hitem teraz jest malowanie kredkami, kupiłam taką grubaśna książkę do malowania (na jednej stronie kolorowa, na drugiej do malowania) więc jest atrkacja bo jest mnóstwo kolorowych różności i jeszcze można pomalować z mamą i tatą

a Wy jakie macie pomysły?

U nas jest wspólne gotowanie, pieczenie (uciera mikserem, wbija jajka, wrzuca składniki itd), sprzątanie, prasowanie - ja prasuję, a Wiktoria pzynosi mi ubrania, albo pokazuje i mówi czyja to jest garderoba:szok:

Dzis bawiliśmy sie ciastoliną. Fajna zabawa, mi też się podoba:-D

Rysujemy, spiewamy (Wiktoria śpiewa "sto lat, sto lat"), tańczymy, gramy w piłkę, czytamy książki, oglądamy albumy.

Córa maltretuje kota i psa, a one ją poprostu kochają:tak:

Do góry