reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Wow, brawa dla Szymka swietnie operujacego nozem i widelcem.:-)
I dla liczacych Oli, Kubuli i Huberta. A przy okazji Milka tez liczy do 12 pozniej jest 18 i 19;-)
No i jeszcze raz brawo dla Huberta - liczenie po angielski, fiu fiu. Gratuluje.:tak::tak:

reklama
No ladnie noz widelec...liczenie po angielsku....Dziewczyny co Wy tym dziecia robicie ze takie spryciulki rosna;-):-D

U nas liczenie bez pomylek do 5 a pozniej to jest zaraz 8 i jakis misz masz wychodzi hihi....
za to nadal spiewa koledy:-D i udziela sie INteNSYWNIE podczas spiewania na mszy:sorry:
ogolnie to mala aktoreczka wymieszana z piosenkarka nam rosnie...hihi

policzy do 8... po angielsku!

Ala też potrafi liczyć do 12;)

U nas liczenie bez pomylek do 5 (...)
za to nadal spiewa koledy:-D i udziela sie INteNSYWNIE podczas spiewania na mszy:sorry:
Pięknie, jestem pod wrażeniem:tak::tak: Ogromne brawa
066cac30614678e0.gif

Victor od pobytu w Polsce bardzo się rozgadał, mówi już praktycznie wszystko:-p Ma tylko jeszcze problemy z r i ł, bo wymawia je jako l, ale mam nadzieję, że mu to minie później:sorry2: Tak czy inaczej jestem bardzo dumna, że się doczekałam, bo praktycznie przed 3 lata nie mówił prawie nic:tak: Jednak możliwość bycia z różnymi osobami wpływa dobrze na rozwój dziecka - to była trafna terapia;-)

Szymek też nie mółwi R tylko L
kura to kula
rura to lula
ale jak mu się zwraca uwagę to się stara powiedzieć inaczej no ale to jeszcze chyba nie jego moment.

Gratulujemy postępów :tak:.
Widzisz Ewcia i Victorek się rozkręcił.
Konrado coraz częściej używa pieknego rrrrr(dosyc mocno podkreslonego) ,ale jeszcze nie we wszystkich wyrazach.

reklama
Do góry