reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Gratulujemy wszystkim dzieciaczkom:tak:
I my też się pochwalimy - Małgosia już sama chodzi:tak: Wczoraj puściła moją rączkę i pobiegła do taty:szok: Bałam się, że się przewróci, ale ona dobiegła do Tomka i sama pacnęła na pupę:tak: Nooo to teraz muszę mieć oczy naokoło głowy:tak:

reklama
Kolejne słówko w słowniku mojego synka "daj",a czasem "da".No coś się rusza z tą Jego komunikacją(hi,hi).

A wiecie kumpela mi uświadomiła,że przecież Kuba to urodził sie przecież cały miesiąc wcześniej,więc tak normalnie to by miał teraz 11 miesięcy,a nie rok.I jak na wcześniaka ,to super sie rozwija.Dzieci urodzone wcześniej mają prawo do nabywania umiejętności troche póżniej(w pierwszym roku),potem to się z czasem wyrównuje i doganiają rówieśników.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kolejne słówko w słowniku mojego synka "daj",a czasem "da".No coś się rusza z tą Jego komunikacją(hi,hi).

A wiecie kumpela mi uświadomiła,że przecież Kuba to urodził sie przecież cały miesiąc wcześniej,więc tak normalnie to by miał teraz 11 miesięcy,a nie rok.I jak na wcześniaka ,to super sie rozwija.Dzieci urodzone wcześniej mają prawo do nabywania umiejętności troche póżniej(w pierwszym roku),potem to się z czasem wyrównuje i doganiają rówieśników.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tez tak sobie czasem mowie ale patrzac na :tak:JENNI ;-):tak: ta teoria sie nie sprawdza:-D:-D

Gratulujemy wszystkim spryciarzom!!!

Ach te baczki coraz bardziej sie rozmowne robią, i coraz więcej chodziarzy:-D:-D:-D:-D

GRATULUJEMY nowych umiejętności

my też dołączyłyśmy do samodzielnie chodzących
dokładnie w dniu skończenia 11-stu miesięcy Pysiul zrobił pierwsze kroczki a teraz to już zasuwa na całego hehe
śmieszna jest przy tym strasznie :-D

a - ulubionym zajęciem mojego dziecka jest wspinanie się na wszystko na co się da, na zabawki, pudełka, kanapę, a ostatnio to nawet na meble próbuje :-/

Moje dziecko postwiło na rozwój mowy(a ostatnio narzekałam,że w tyle za innymi),no i do słownika dołączył słówko "daj".Jak byliśmy w sklepie,to próbował wysępić flipsy(z tej radości kupiłam mu całą dużą pakę).:-D

reklama
Do góry